Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Dlatego jak najbardziej polecam, tymbardziej że czarna herbata, pita nałogowo przez polaków też to tych najzrowszych nawyków nienależy a w szczególności takie zmiotki z biedronki czy tesco w saszetkach co śmierdzą jak szmata do podłogi.
wszyscy sie rajcuja ta biala herbata a to najzwyklejsza herbata, w smaku moze delikatniejsza i jest dosc wyjatkowa, ale nie ma zadnych wlasciwosci odpalowych :rolleyes: jak kto lubi, i nie jest az taka droga, slabej jakosci biala herbate mozna kupic za cene niewiele odbiegajaca od dobrej czarnej herbaty. natomiast dobrych to juz faktycznie ceny ida w gore.
Pozdrawiam
Ze znajomymi często wpadaliśmy do herbaciarni na Kazimierzu w Krakowie. Herbatki super, ceny nie takie straszne no i mozliwość zamówienia fajki wodnej. Polecam na chill.
Jeśli chodzi o mnie to tylko czarna, sypana herbatka bez cukru. Chyba że palę shise i lolka, wtedy pije megasłodką i do tego jeszcze kruche ciasteczka. Wypas, polecam gorąco.
Nienawidze herbatki z cukrem i cytryna jaka pija np. moj stary. takie siki, i jeszcze z torebki.
Bezczeszczenie tego pieknego napoju.
Jak herbata to tlyko lisciasta.
Oprocz zielonej lubie czerwona i yerb. pilem kilka razy rooibos czy jakos tak i tez dobra.
I zawsze z herbaciarni, ze sklepow to jest siano nie herbata (a moj stary mowi odwrotnie)
Oczywiscie pijam jeszcze C-Ice Cannabis Ice Tea ;) mistrz. Earl Grey tez nie pogardze.
A ostatnio zlapalem zajawke na picie zielonej z opuncja figowa :) ale srednia. Najlepsza herbata jaka pilem to Czarna z platkami chinskiej wisni, albo Mistic Nepal :)
Edit:
Znalazlem wlasnie usiebie w szafce "Flower Liehii Ball", zajebista rzecz :) recznie zwijana kulka z bialej herbaty, z ktorej po zaparzeniu rozwija sie kwiat o rozowych platkach :) prze bajer, ale kurewsko droga (i dobra swoja droga ;) )
To ludzie stworzyli sobie boga.
A niedługo mam zamiar spróbować yerbe :)
Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.