wracając do tematu. Bo coś mnie dziwią te wasze próby uczuleniowe. Jeśli jadłem już kiedyś metafedron i 3-CMC to muszę robić tę próbę bawiąć się tym gównem? Czy od razu zarzucać 300mg i nara (oral)
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Lepsze 3cm niż 4cmc, podane iv. Do kota tego nie porównuj. A poza tym 4cmc bardziej wyżera kable (mózg zapewne też), od trochę innego 3cmc, które bardziej przypomina 3mmc, w dużym przybliżeniu.
PS. Sniffy mi ostatnio ciężko wchodzą, czym więcej jem tych chlorowców tym co raz gorzej, na początku śmiało 250 sniffem mogłem przyjąć teraz już nie.
150 sniffem - nic... :( I to na tyle? Po 20 minutach mi się dopiero załadowało, nos mam tak przeorany że to pewnie przez to.
Dorzuciłem Oral(tak wiem powinienem na odwrót) i jest miło, inaczej-chyba to polubie, może ktoś ma na miar na taki puch?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.