liczy się jak wiele jesteś w stanie przyjąć.
WidzęWięcej pisze:A orientujesz się może @eso jak ze szkodliwością rodziny ur i thj? Przemknęło mi gdzieś niedawno na zagranicznym forum coś w rodzaju tabeli wyników szkodliwości danej grupy kanna, spróbuję to znaleźć i wrzucić na forum.
w porownaniu do chminaki sprawiaja wrazenie mniej szkodliwych aczkolwiek ur wpierdalal w sensie uzaleznienia rownie dobrze z tego co pamietam i na odstawce tez mozna bylo sie czuc chujowo. przy thj wygladalo to juz troche lepiej bo to delikatniejszy kanna i nie bylo tragedii po ciagu w kwestii samopoczucia psycho-fizycznego.
Na podstawie modelowania w programach i wnioskowania, powstają takie prace, jak ta:
http://www.mediafire.com/?rj4oj7n3ux82ts8
środki zastępcze - wpływ na zdrowie [.pdf]
Jest o farmakologii, jest m.in. o ur144, am2201 i innych.
Nic specjalnego.
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
czy z ponizszymi tez tak jest czy to nny kaliber?
brac mdmc chiminaca, czy w mdmb chmica?
Issachar pisze:Jakie polecacie proporcje dla nowicjuszy w zakonie? 1:60 będzie ok?
Zapamiętajcie! Zawsze lepiej namoczyć w mniejszym stężeniu, a później ewentualnie wymieszać z czystym podkładem, jeśli wyjdzie za mocne.
Koniec końców nadszedł zawód,
Zamiast obiecanych gramów,
Choć czekałem wciąż wytrwale,
Paczka miała nie przyjść wcale.
W końcu już, w niemałych nerwach,
Do vendora słałem maila,
Kwadrans później - cóż za zdziwko!
Odpowiedź dotarła szybko.
Na kilometr czuć głupotę,
Brak tam składni, brak też kropek,
Lecz obietnica mi dana,
Drugą paczkę wyślą z rana!
Sceptyczny byłem okrutnie,
Lecz nazajutrz pukał kurier,
Paka w dłoniach - więc czym prędzej,
Pospieszyłem z pierwszym testem.
Okruch prochu na sreberku,
Ogień, buch.... i brak efektów!
Druga próba, większy okruch,
Efekt ten, co na początku...
Niech to będzie dla Was rada,
Od oszustów nie zamawiać,
Kończąc już i sklep pozdrowię;
Ty KURWIARZU z piekła rodem.
Może tolerkę masz?
Też ćmika zamówiłem od niego. I podejrzewam że również gówno dostanę, kurwa.
Zamawiasz raz na ruski rok, chcesz żeby jak najlepszy towar był, a tu figa.
Zobaczymy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/globalimage.png)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/takeshi_niinami.jpg)
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne
Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dopalamy.jpg)
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć
W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/piana.jpg)
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki
Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.