mimo wszystko pzodrawiam.
Sundazed pisze:
Na zasadzie selekcji, metody prób i błędów, opiera się wszelki rozwój gatunku ludzkiego. Państwa, hamując te mechanizmy, są wrzodem na dupie ludzkości. Błędem, ślepą uliczką ewolucji memetycznej.
Zgadzam się również co do kody - szkoda zachodu. Psylocybina - rządzi.
electric_terrorist - ty nie jesteś żadnym anarchistą. Z twoich wypowiedzi jasno wynika coś pomiędzy leninizmem a trockizmem najwyższy czas skończyć z hipokryzją .
salvia.PL
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
Kiedy jeszcze nie patrzylem dosyc realnie na swiat moje poglądy były strickte anarchistyczne, bylem kolektywista, zwolennikiem handlu bezpienieznego i pracy dla samorealizacji a nie dla zysku, wierzylem w rewolucje mentalną. JEsli widzisz w tym cos z Lenina, to proponuje powrot do szkoly ( o ile w ogole juz ja skonczyles)
http://www.heroinstudie.de/index.html
electric_terrorist pisze: o rany <ściana> ty jestes zanurzony w obledzie, szkoda strzepic klawiatury. dyskusja do niczego nei prowadzi. Ty wierzysz w czary i swietego mikolaja, moze pogadmay za kilka(nascie) lat ;].
mimo wszystko pzodrawiam.
Dla jasności. Nie twierdzę i nigdy nie twierdziłem, że "moja prawda jest najmojsza". Ty, strojąc się w piórka "realizmu" ("Kiedy jeszcze nie patrzylem dosyc realnie na swiat") - niestety tak. Więc pytam się, co jest "realne"? Na jakiej podstawie wynosisz swoją - siłą rzeczy - ograniczoną wiedzę (czy raczej to, co subiektywnie uznajesz za wiedzę pewną), sumę indywidualnych doświadczeń i intuicję do rangi "realnego oglądu rzeczywistości", a moje deprecjonujesz jako "wiarę w bajki"?
Pycha Cię zżera, drogi panie.
Mimo wszystko też pozdrawiam.
nie zgadzam sie sz tym co napisales
electric_terrorist pisze: bym ci pojechal tak pieknie, ale ze mam zjazd po kwasie to mam cie w dupie.
nie zgadzam sie sz tym co napisales
I nie muszę ponownie babrać się w niuansach Twojego światopoglądu, żeby tego dowieść. Wystarczy jedno, proste pytanie.
Co jest realne?
I pozamiatane.
Btw, też mam Cię w dupie
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.