Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1509 / 223 / 0
Ej w ogóle dobijamy do 230 strony, a nie ma nowej knajpy. Turas leń.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1683 / 126 / 0
Skandal, moze zle ekstrakcje zrobil i ten no...
  • 2883 / 303 / 0
Belego nie przebiję, ten założył przy 325 stronie :D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 138 / 1 / 0
Po co ta tradycja z zakładaniem knajpy przy 200 stronie jakby nie mogło ich być tysiąc dwieście?
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
powiedz mi jak smakuje ten syrop?
  • 0 / / 0
Co za różnica jak smakuje, nawet jeśli chujowo to i tak spróbujesz :D
  • 138 / 1 / 0
Jest to gęsta malinowo-słodko-chemiczna przyjemność
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1016 / 97 / 0
Za słodki, mieszać z wódką albo wcale nie pić.
The child is grown
The dream is gone
  • 1825 / 106 / 20
Nie no na raz to można wypić na luzie, lepiej nie mieszać moim zdaniem bo wtedy jest więcej do wypicia, a z wódą to już w ogóle(słodka wódka malinowa!?) W sumie 2 można na spokojnie sparzyć, nie jest to trudniejsze od wypicia dwusetki wódki na raz bez przepoji.
Zdarzało mi się w terenie przyczaić i za jakimś winklem wypić syropek jak żul wódzitsu.
Nie jest nawet taki zły, ale przy 3 już się robi za słodko i zbiera na bełty z kuszy. Zresztą odkąd są paczki 20 tabsów thico, syropów się nie opłaca kupować, a kiedyś w niektórych aptach były nawet tańsze od tabletek
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 2883 / 303 / 0
Już to pisałem, ale ja ekstraktem z antka mógłbym popijać wódkę %-D słodka gorycz, chociaż nie próbowałem

że wy na prawdę ćpuny zwracacie uwagę na smak :scared:
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.