Czyli rozkurcz naczyn krwionsnych.
Nadal szukam jak poradzic sobie z wazokonstrykcja i w oczy rzucila mi sie inozyna.
obecnie dostepne bez recki
Stosowal ktos ? albo moze posiada wiedze czy ma to sens, jakie dawki itd
Wydawalo mi sie ze byl taki temat, ale szukajka nic nie pokazala
ps
W badaniach klinicznych wykazuje również działanie antydepresyjne i neurostymulujące
Próbowałem inozynę, ale w miksie(nitrobolon trec) niby tam jest 2.5g, nie działa nic.
Dzisiaj zacząłem brać witaminę B3 i Wazo jak ręką odjął. Daje 4x0.5g, ale trzeba sobie zdawać sprawę, że to też ma swoje skutki uboczne. Plus taki, że podnosi HDL, tylko to ma być kwas nikotynowy, a nie coś ala flush-free.
Sitek pisze:.
Ja stosuje niewielka ilosc chili i jest niezle :)
poprawiłem bbcode - WRB
Jak ktoś nigdy nie brał to wiadomo próbować mniejszych dawek z 200mg, jak się nic dzieje podbić w końcu do 500 3-4ed, bo niższa dawka raczej nie zadziała. W sumie to zależy od wielu czynników, bo może i wcale nie zadziałać.
Biloba próbowałeś? Kurkuminę?
A probowales 5htp ? ,bo niby niacyna z tego jest pozyskiwana w organizmie.
Co do biloby to sprobuje, aczkolwiek nie wskazana jest biloba przy cpaniu.
O kurkuminie widze duzo pozytywow. Trzeba wreszcie zakupic.
Ps jest jakid estr inozytolowo niacynowy. Ciekawe
W energetykach aż tyle nie ma(mniej niż 10mg/100ml), bo tego trzeba brać min. ten 1g dziennie. Po dawce lepiej nigdzie nie wychodzić, bo na skórze wychodzą czerwone plamy, do tego identyczne uczucie jak po beta-alaninie. Ja już po dawce 100 mg to mam.
Od piątku biorę kurkuminę i bilobę, na razie nie czuje żadnej różnicy.
Ale ja tylko biorę sele+pea. 5htp kiedyś brałem, ale wtedy byłem czysty, zamulało niesamowicie.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.