Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1660 / 301 / 0
Ano, też się napaliłem na to. Głównie, ze względu, że rynek dysocjantów jest obecnie pusty, a raczej, są substancje legalne co działają zajebiście, jak np. 4-MeO-PCP, ale nigdzie nie idzie tego dostać.

Cena typowo jak dla wszystkich nowych zabawek wysoka... ale też odstrasza, gdy się policzy ile się płaci za jednego tripa. No i ciekawe jak się to ma do szkodliwości na pęcherz, ze względu na to, że dawkowanie podobne do oryginalnej ketaminy, a wiemy, że arylki go uszkadzają im większe dawkowanie.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1857 / 70 / 80
O ile to działa tak jak piszą na internetach to cena jest okej, w końcu jest trochę tańsze od oryginalnej kety.

Ja to się nakręciłem ale teraz mam okres abstynencji i szkoda mi go przerwać, ale jeśli z czasem spróbuję to od razu piszę TR.
  • 146 / 8 / 0
Ma to coś w sobie z MXE oprócz tego że też jest dyso?
  • 2310 / 11 / 0
Na bluelightcie faktycznie sporo pozytywnych opinii. Jeden post o podaniu I.M mówi o dawkowaniu rzędu 80-120mg na Hole. Większośc ludzi opisuje substancję jako miękki i klarowny dysocjant z małą skalą efektów ubocznych. Trzeba wziąc pod uwagę, że dużo osób z piszących te opinie miało już wyrobioną tolerancję na dysocjanty. I np ja staram się nie oceniac dopóki sam nie spróbuję, bo wbrew @Bele uważam, że po metoksyfenidynie da się osiągnąc świadomą dziurę, a kwestią tutaj jest niełatwe wymierzenie dawki, która będzie w sam raz i nie spowoduje amnezji.

Próbowac. Nie bac się!

PS a jak już ktoś nie dba o siebie w życiu codziennym, zaniedbuje higienę,dietę itp. to niech się później nie dziwi, że go dopadają uboki.
  • 11 / / 0
Jakieś nowe opinie lub testy? :) Chciałbym czeknąć bo brakuje mi starej MXE a tej już nigdzie nie potrafię dostać. Ktoś coś?
  • 241 / 6 / 0
no wreszcie coś ciekawego w RCkach. czekam na pierwsze testy hajpowej wiary. no i cena mogłaby być przystępna. będę śledził ten wątek.
dobra pizda.
  • 102 / 14 / 0
Używana solo w dawkach poniżej 200mg (sniff), mnie nie przekonuje. Natomiast, wciągana po peaku na psychodeliku, wprowadza w bardzo ciekawy stan, jakby nadtrzeźwości. Ciężko to opisać, ale niedługo będę miał więcej okazji do zgłębienia tego stanu.
życie to surfing
więc nie bój się fal
  • 1817 / 108 / 0
Też jestem ciekawy tej substancji i ciekawe jak wypada w porównaniu do 2'oxo-pce, które według mnie jest świetne po prostu i nie wiem czemu tak mało popularne u nas.
  • 68 / 4 / 0
Zadziwiająco mała popularność substancji jest, która recenzje zbiera dobre, podobnie jak DXE (2 Oxo PCM) który jest rzekomym zamiennikiem MXE. Popularne u nas natomiast 2 Oxo PCE jest beznadziejne w porównaniu do MXE czy DXM jeżeli chodzi o efekt antydepresyjny. Skłamałbym gdyby było pozbawione całkowicie ale nie jest to tak odczuwalne jak po MXE. Metoksyetamina brana w ciągu pomimo narastającej tolerancji nigdy nie zawodziła na tym polu, bez tolerki, po dłuższej abstynencji od dysso przyjęcie 80mg to był stan chemicznego rollercastera, god-mode, kończący się uczuciem zapadania się w najmiększą poduszkę jaka istnieje, błogością, spokojem, empatią i chęcią do życia.

Mamy na rynku legalnych dysocjantów nowe wynalazki jak 2 Oxo PCM (deschloroketamina, DXE), 2 Oxo PCE, 2 FK ale nie rozumiem dlaczego nikt w EU nie sprzedaje MXM, tą substancję od MXE różni tylko długość łańcucha alkilowego odchodzącego od podstawnika aminowego- prawo analogowe?
  • 1857 / 70 / 80
Chinolom bardziej sie opłaca produkować pozostałe rzeczy i tyle.
ODPOWIEDZ
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.