domino_jachas pisze:kretynskie wnioski ale czego sie spodziewac po odurzeniu halucynogenemAstrocyt pisze:Pozytywy: Psychodeliki pokazały mi czym tak na prawdę jest Bóg, człowiek, oraz życie i jaki jest jego cel. Pokazały mi kim i czym na prawdę jestem, że śmierć nie istnieje, że rzeczywistość jest plastyczna, że świadomość jest tylko jedna i że wszyscy nią jesteśmy. Mógłbym wymieniać tych wniosków jeszcze wiele
A co do tematu to plusem jest na pewno zwiększenie świadomości, szczególnie spojrzenie z boku na swoje emocje, jakby to były obce mechanizmy przyczynowo skutkowe. Minus to jeszcze większe znudzenie światem wokół.
HyperPaluch pisze:
Do innych dragów nie mam dostępu bo mieszkam w zadupiałym małym mieście (70 000 mieszkańców).
+inne spojrzenie na świat
+poznanie ciekawych ludzi
Minusów brak, bo ćpam sporadycznie.
- bad trip dla którego wizualnym tłem były skrzydlate pająki pożerające noworodki
- totalnie zmarnowane miesiące na kannabinoidach i GBL
- przepierdalanie bezrefleksyjnie kasy na dragi
najlepsze
- wspomnienia
najlepsze wspomnienia.
najgorsze - omal nie umarłem.
najlepsze- masa ciekawych i zwariowanych wspomnień, ogólnie też można powiedzieć że wiele się nauczyłem o swoim ciele - chociażby z tego forum
najgorsze - zmarnowane dni,tygodnie,miesiące,lata. Problemy z pamięcią i koncetracją
no i wyjechałbym na wymarzone wakacje dookoła świata gdyby nie ten hajs przejebany na dragi
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.