Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Ja bralem 2 razy od vendora ktory juz nie dziala.
Obciaza serce ale nie ma dramatu.
Typowy spider. Plus bo nie lataja rece.
Minus bo krotko dziala.
Wizz pisze:Zaraz po delegalu substancja miala mase negatywnych komentarzy.
Ja bralem 2 razy od vendora ktory juz nie dziala.
Obciaza serce ale nie ma dramatu.
Typowy spider. Plus bo nie lataja rece.
Minus bo krotko dziala.
Identification of 2-(ethylamino)-1-(4-methylphenyl)-1-pentanone (4-MEAP), a New “Legal High” Sold by an Internet Vendor as 4-Methyl Pentedrone
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1 ... 2/abstract
teraz wiekszosc (jak nie wszystkie) dopaminowce moga Ci mieszac w glowie.
Ja mialem 4mpd od v ktory juz nie dziala.
Dostalem razem z pv8.
Niskie dawki 4mpd nadawaly sie idealnie do pracy. Przy czym raczej fizyczna i raczej bieganina. Nie bylo skupienia, czy lepszej koncentracji, ale tamten sort naprawde dobry. na minus latajace lapy, podwyzszony puls (czego np przypadku 2 fa nie mam)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.