???
§h¶ôňgĽéĐ.
Pojęcia nie mam. Moim zdaniem to kompletny brak szału. Jak sie coś zmieni w najbliższym czasie, dam znać.
Puki co czekam na 3 dniowy deszcz i ruszam na łysiczki ;p
HOlla!
A sałate paaaaal a nie jedz :D Konkretnie mleczko, mi jedna lufka zasuszonego mleczka wystarcza. Ale nie cybucha lufki, kulka mieści się w samej rurze.
§h¶ôňgĽéĐ.
Mówisz że szybko zeszło? Mnie trzyma 1.5h-2h... spróbuj sobie do tego browara lub dwa... mmm, miodzio =]
§h¶ôňgĽéĐ.
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"
Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA
Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania
Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.