Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 119 / 4 / 0
przygody w sieci z rc zaczęły się od 3mmc
Wcześniej "mefedron" od znajomego zawsze robił robotę na kilka h i na balety, nie wiem co to było ale zawsze chciałęm wiedzieć czym jest. sniff i wbita w fotel i na balety po 3h powtórka(który średnio zawsze na mnie działy) liczył się pierwszy szczur
  • 2876 / 266 / 0
wiadomo, że król jest jeden, a jak nie ma dostępu to celuję tylko w jak najbardziej zbliżone substancje (3-MMC/cmc)
  • 571 / 28 / 0
Moje obecnie to: bkEPDP, PV4, dobre 3/4CMC.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
MDPV,3mmc and 3,4-DMAR
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 2428 / 90 / 0
3,4-DMAR to nie keton kurwa...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 3 / 0
Ze starych 3mmc oczywiście a z tych nowych dobry sort 3cmc bo innych nie próbowałem
  • 5 / 1 / 0
3mmc i a-ppp
  • 6 / / 0
Dobry mef niezastapiony, ale gdzie sie podzialy te kapitalne sorty, az sie rozczulilem..
  • 1610 / 55 / 0
1.MDPHP
2/3 HEX/APiHP
  • 1 / / 0
Wcześniej 3mmc, teraz 3cmc, 4 za bardzo rozleniwia, jednak potrzeba trochę stymulacji aby badania były udane :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.