Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
pytasz mnie czy jaram?
alfy bucha stargam zawsze, lecz!
Gdy kolejny gruby mleczak w fajce twej sie kreci,
uwazaj bo w oknach obserwuja juz agenci, wiec!
Wsiadamy w auto, kierowca dobry towar kreci,
uwaga spoleczniacy, jada alfy konsumenci, bo!
Z kolejnej ustawy robimy sobie jaja, i ciagle powtarzamy:
GDZIE JEST MOJA FAJA!
Punani punani, poka kosmos mi malutka,
mam nadzieje, ze w psychuszce mnie nie zamknie klodka,
jest dobre benzo, jest ketrel, jest wodka,
oko na kamery, nabita wiatrowka. ^_^
Bo kazdy tutaj pierdoli amfe,
cisniemy po niej w tekstach ordynarnie,
nawet stara spoleczniara fakt ten ogarnie,
to gowno nas robi za malo dosadnie.
I pozdrowienia dla kazdej eleganckiej ekipy,
dla dobrych alfiarzy co sluchaja tej plyty,
mam nadzieje, ze nie odmowicie nam racji,
pierdolicie fete, nie lubicie dilokracji.
Z kolejnej ustawy robimy sobie jaja, i ciaagle powtarzamy,
GDZIE JEST MOJA FAJA!
I bardzo ciesze sie, ze w psychuszkach nasze teksty znaja,
i ciagle powtarzaja, CO Z TA MOJA FAJA.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
EDIT:Zależy mi też na aspekcie ekonomicznym dawkowania
:yay:
Jak tylko szczur wchodzi w droge to mdphp, bo przy tej substancji dobrze sie sprawdza, a przy pihp to strata materialu. Jest tez to o wiele ekonomiczniejsza substancja, bo pihp schodzi makabrycznie szybko. Wyjebanie z butow przy mdphp wystepuje, ale mozna go uniknac trzymajac sie niskich dawek i majac jakies benzo pod reka w ramach asekuracji.
Modyfikowany Bigos pisze:Ty mi tu nie pierdol tyko lepij godej skondżeś mioł alfe ? :huh:
Jako wielki popularyzator i koneser alfienia powinieneś założyć temat: "Mapa Alfy-Pvp w Polsce". :-D
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
A jeszcze mix a-PiHP + PV-4 (MPHP) jeszcze jest warty polecenia.
działanie b.podobne do alfy ( po 2 godzinach zaczęły się natężone lęki typowe dla w/w substancji).
jedyną różnicą było to, że udało mi się to zbić do snu klonami (czego przy alfie się nie udawało).
konkluzja :
to na pewno nie alfa, ale najprawdopodobniej ktoś z jej rodziny, dzięki za pomoc.
dołączam foto.
pzdr.
[ external image ]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.