Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 146 / 8 / 0
eliot pisze:
thepass dokładnie, stimy to stimy i ja też tak jak ty mam te same odczucia. Wszystkie stymulanty można by praktycznie wrzucić do jednego wora, bo działają niemal identycznie.

P.s thepass spróbuj może jakiegoś dyso dla odmiany, polecam.
Nie powiedział bym, między amfetamina a ketonami jest ogromna różnica. w ketonach brakuje tego luzingu i wyjebania. Pochodne mph bardziej w strone ketonow. W moim wypadku minimalne przesadzenie z dawka tych drugi wywołuje niepokój i dziwny dyskomfort.
  • 3448 / 718 / 9
Skoro mix ketaminy i MDMA to kittyflip, to mix ketaminy i metkata to będzie Kittykat. I chuj whiskas w mózgu %-D
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1817 / 107 / 0
chemdog wiadomo że jakieś różnice są, miałem bardziej na myśli całą grupę jako w miarę jednolitą np. porównując do dysocjantów czy psychodelików. ;)
  • 2 / / 0
Cześć mam pytanie! Chciałbym sobie zapodać mieszankę amfetaminy+tramadol. Jakie dawki będą bezpieczne,bo słyszałem o dużym ryzyku tego miksu.
  • 993 / 50 / 0
tramalu tyle zeby cie klepnal a spida wal male kreski i ostroznie, na serce uwazaj ogolnie mix jest swietny

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 456 / 22 / 0
Czy mexedron można łączyć z 3cmc? Najpierw powiedzmy ktoś wrzucil 3cmc i po godzinie tak lajtowo 50 mg mexa który jest dość mocny.
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 571 / 28 / 0
Łączyłem mexedron z 4cmc i 4cec, żadnych komplikacji nie było, według mnie można śmiało mixowac.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 22 / 0
No juz tez wiem, że można ale dziękuję za odpowiedź :)żadne komplikacje nie wystąpiły. Dobrze wiedzieć że z 4cec tez można :)
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 5 / / 0
To dzisiejszym pieknym dniem bede raczyl sie mixem LSA+dex+THC, do jutra powinienem zdac relacje z tripa
  • 495 / 22 / 0
4-CMC z pihpem i u-4770 bedzie si?
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.