Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Wczoraj ekstra zajebiscie mocno zmasakrowałem te 30 nasionek. Normalnie w mikserze rozjebalem je w pył w proch. Wszystko zsypałem do kubka zalałem wodą przykryłem odstawiłem to na noc.Od 1:00 do 9:00 rano. Rano wstaje w celu wypicie odsłaniam i widze ze chyba wszystko ok bo woda sie zrobila taka "brudna". Pomyslalem że może być dobrze bo pewnie ładnie sie to wszystko tam poosadzało i powyodrębniało. WIec wyjebalem to wszytko w dwóch łykach. Nawet problemów żadnych nie miałem bo znośne to jest. I czekam , czekam, czekam, i na tym sie skonczyło. Jedyne co zauważyłem że jak na coś patrzałem to w kątach oczu tak mi błyskało jak na dysce stroboskopy.
Hoojnia z grzybnią.
nie jest tak, ze maxymalnie polowa lsa przejdize z rozdrobnionego nasienia do roztworu?
bo: jezeli stezenie X jest nizsze w wodzie a wyzsze w nasieniu, to bedize sie rozpuszczac. bedize sie rozpuszczac do momentu az stezenia sie wyrownaja. a potem ani w jedna ani w druga strone.
moze to trzeba robic w wiekszej ilosci wody niz 1 szklanka?
moze to trzeba robic w 1 szklance, potem zlac wode znad nasion i znowu zalac woda?
jakos ja odparowac w suchym i ciemnym miejscu, zagescic, zwiekszyc stezenie... moze calkiem odparowac wode i miec czyste suche lsa w kapsulkach albo czyms takim?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Też dostałem jako bonus ze smartshopu - zjadłem wszystkie 50 z 45 łysiczkami, co dało najmocniejszą i najbardziej splątana podróż psychodeliczną w życiu (rozmowy z Bogiem, z duchami przodków, i takie tam).
Z Kildeisem moge zgodzić się co do tego,że dla konkretnych efektow należałoby przyjąć tych nasion od setki w górę,natomiast wątpiłbym w podany przelicznik-dawce rivea która spożyłem odpowiadłoby wg. niego jakieś 4,5 nasiona HBWR, podczas gdy w istocie 3 nasiona tegoż podziałały kiedyś na mnie na pewno nieporównanie mocniej.
Jakby kogoś interesowało to nasiona rivei maiłem z ethnoshopu,gdzie przez krótki czas były dostępne.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Pozdr.
edit
próba była dwukrotna za drugim razem trochę większa ilośc jednak bez zmian
i edit in edit
za pierwszym razem spożyłem dodatkowo 3 nasiona Arygeria i trip był ale dziwny, mało intensywny i z cięzkim oddechem, jednak w tym momencie zażywałem antybiotyki więc trzeba wziąc dużą poprawkę
To ludzie stworzyli sobie boga.
Probowalem kiedys 1g (38szt.) rozgniecionych nasion po kilku godz moczenia w winie,wypic przed spaniem i nie wiem ,czy to przypadek ,ale mialem po tym ciekawy sen :wspomnienia z dalekiej przeszlosci.Nast. razem planuje zwiekszyc dawke.Podobno liscie a nawet cala roslinka tez "dzialaja" ,ale tu nie mam zadnych konkretnych informacji.
To ludzie stworzyli sobie boga.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.