Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 157 / 6 / 0
Mnie około 3 miechy temu matka złapała. Znalazła pudełko po butach gdzie trzymałem puste opakowania po Antidolu , acodinie, zuzyte opakowania po bletkach, przepalone fifki i torebki po trawie (to pudełko to takie moje hobby by wiedziec co i ile wziołem w życiu). Matka wpadła w histerie, płakała i kazała mi chodzić do psychologa. Powiedziała że jak to bede powtrzał to wylece z domu. Teraz biore tak by matka się niepołapała bo nie chce jej wprawić w taki stan jak wtedy bo suma sumarum kocham Mamusie

Jak tam z wami jakieś podobne przypały???

------------------------------
Uwaga - ważny post na temat zasad panujących w tym wątku: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 86#p619386

jacok
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010 przez jacok, łącznie zmieniany 1 raz.
Destination Unknown
  • 273 / 1 / 0
przylawapywanie na cpaniu ?
jezeli chodzi o jaranie to na porzadku dziennym, ojczulkowie juz sie przyzwyczaili, nie robi to na nich juz wiekszego wrazenia ... o innych rzeczach nie wiedza, bo jakby to ujal rysiuzklanu, po co im wiecej zmartwien ^^
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja kiedys zostawilam caly sprzet -strzykawke ..łyche..srebro..i proch..w kiblu.strzeliłam i poprostu wyszlam...wszedl moj brat..wykapał sie ..itp(spedzil tam z godzine)..wyszedl i nic niepowiedzial nawet a na bank zauwazyl(nawet nie podpierdolił nic)...o towarze itd przypomnialam sobie dopiero jak szlam drugi raz do kibla.

jeszcze dawniej ojciec wlazl mi do pokoju jak wciagalam kreche...zdazylam co trza zakryc ręką ale pod nochem mialam bialy proch..ojciec pijany notabene tylko cos tam napomknal zebym sie wytarla i tyle.chyba nawet niewiedzial co jest na rzeczy.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
ja jak bylem mlodszy to starsza znalazła jednogramową grudę jak szukała papieru w biurku do wydrukowania jakiegos przelewu. a i kiedys jeszcze duzo wczesniej pudełko rolek :D za ziolo zero lipy, tylko troche gadania, a za rolki troche opierdol, bo starsza dobrze wie po co są mi rolki
o moim nałogu alkoholowym nikt nie wie
a tak to w zyciu nikt mi niczego w domu nie fiskał, ja swojemu dziecku tez nie bede [no chyba ze zobacze ze cpafete albo hel to co innego, choc sam biore kode od ok. 1,5 roku czesto, wiem ze to zle]
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 178 / 8 / 0
do mnie kiedys stara wpadla do chaty - jak mieszkalem sam i akurat razem z dziewczyna i kumpelm jaralismy i ze juz bylem mocno zjarany a pamietalem ze tego dnia wieczorem rodziana miala jechac do cioci to powiedzialem "mama ja nie jade do cioci... ciocia jest zajebista" %-D.
Ale stara jest okej.
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Feel Oz-Off »
Zajaralem z mama :) Spytala, co to i co po tym jest, powiedzialem 'sprobujmy' :D Nie spodobalo jej sie, ale to zrozumiale - gdy ja pierwszy raz zapalilem, tez mi sie nie podobalo. Nie mieszkam z rodzicami od dwoch lat, a ze jaram od trzech - nie ma problemu :)
Dzieci, nie kupujcie narkotykow. Zostancie gwiazdami rocka, a dadza je wam za darmo.
  • 217 / / 0
.
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 22 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Natu »
Jak jeszcze dawałem po batach to miałem obydwie łapy skłute zajebiście,dosłownie sine i była taka akcja że wujaszek przyjechał do nas z ciśnieniomieżem takim co się zakłada na ręke tam co ja akurat miałem kłute,zmiezył matce ciśnienie i pużniej chcieli mi zmieżyć,ja taki spanikowany powiedziałem że niechce bo się boje %-D a oni na siłe stary mnie złapał,ale huj tam się wyrwałem jakoś i spierdoliłem...do dziś się wujek nabija zemnie że się bałem.Była by lipa jak huj a tak do dziś nikt z rodziny niewie że dawałem w bata przez 1.5 roku.
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaina »
No mój kumpel jest pełnoletni i ostatnio miał krzywa akcje, bo matka na niego wrzeszczała że jest dno i ona o tych wszystkich narkotykach wie, bo znalazła samary po speedzie i torbe zioła tylko jeden problem jest..... on nie wie czy mu sie to śniło czy to sie naprawde działo %-D
Matka sie do niego nie odzywa, a on nie może spytać w prost czy to prawda, bo jeśli to był tylko sen to sie wkopie... ale beka %-D
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."

Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
Dr.Evil pisze:
(to pudełko to takie moje hobby by wiedziec co i ile wziołem w życiu)
Też takie mam, ale po filtrze do akwarium %-D

Co do przypałów - raz siostra się zczaiła, że siedzę najarany. Ale w sumie to nic się nie pruła.
Excellence.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.