Zarzuciłem tabletke Paracetamolu. Paracetamol obciąża wątrobę i Adrafinil ponoć też więc nie najlepsze połączenie ale cóż może nic mi nie będzie.
Mój Adrafinil ma kolor blado różowy.
|||||||||Proszę o scalenie moich postów ||||||||||
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
testowałem 70mg
pozniej 100
150
200 i nic.
dziś zabrałem 300mg i zrobiłem w ciągu dnia wszystkie rzeczy których na codzień robić mi się nie chciało i miałem je rozłożone na cały tydzień. Nie jest to placebo na 100% bo zapomniałem ze rano brałem tą substancje. dopiero przypomniało mi się o tym gdy zorientowałem się że zrobiłem wszystko i jeszcze bym coś porobił ... żadne pobudzanie tylko ciągła chęć do działania (pożytecznego)
jeśli to jest jego działanie to super! mam jeszcze trochę powtórzę dawkę i zobaczę czy nie było to jednorazowe działanie.
ci co oczekują że odczują to inaczej ( bania pobudzanie itp)zawiodą eis ale na koniec dnia widać jak wiele można zrobić nie nudzac się
Ten Adrafinil ożywia umysł, lekko i z łatwością się myśli.
Powód: źródła
Neuronek pisze:Jest to prolek Modafinilu. Podobno jest bardziej szkodliwy na wątrobę.Adrafinil is the oldest of the modafinil family of drugs. Adrafinil is a prodrug of modafinil, which is to say it's converted to modafinil when metabolized. However, it may not be appropriate to assume the effects are exactly the same once it's metabolized, since adrafinil the molecule can have other effects, some of which may inhibit modafinil. There is some concern that adrafinil may be worse on one's liver than modafinil. Adrafinil is currently unscheduled in the USA.
In 2011 French drug assessment authorities removed adrafinil's market authorization citing: "Examination of the results of clinical studies made by the laboratory does not allow to conclude on the benefit of adrafinil in disorders of arousal and alertness in the elderly. Given also known adverse effects of this drug , the Commission considers that the MA benefit / risk ratio of adrafinil is unfavorable and therefore proposes a withdrawal of the authorization for placing on the market."
"There's some concern", "may be" - to słowa wskazujące na domysły, ale nie zostały wykonane żadne badania w tym kierunku. Innymi słowy, czcze gdybanie. Może producenci modafinilu nie chcą mieć konkurencji ;-)
Adrafinil jak najbardziej działa (w odróżnieniu od noopeptu) i polecam każdemu, co chce mieć prawdziwy wspomagacz pracy, a nie nachalny stymulant jak MPH i pochodne (no chyba, że masz ADHD).
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.