A na ten czas to bezapelacyjnie królową jest 4f-MPH.
Queen of Stimu - czasu/stabilności/wydajności/bodylike&mindlike lady - at now is just like I said: 4-Fluoromethylphenidate
Nie kaprysi, fochami nie strzela, nie zrobi z Ciebie "Jej przyjaciela", który w roztrzęsioną dziwkę na zjeździe się wciela.... Trudno Jej nie polubić i raczej nie sposób znienawidzić, nie oszuka, nie omami, na manowcach nie porzuci jak błędnego rycerza, który zaczął wierzyć, że oto nareszcie znalazł swoją stymulantową królową i to już, już na pewno zawsze....
Ona nie z tych, 4Fempeha jest dziołcha! solidna, przewidywalna, nienachalna, skromna i łaskawa, bez zadęcia, "Miss Fluoroscencja" vel "Dopaminowa Potencja", no fajna z niej Dupencja...
Dama dla każdego chama, od wieczora do rana, przytulana, od rana do nocy, mile Cię zaskoczy!
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.