Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zawsze jak słucham P.Tomasza myślę sobie, co Ty kurwa chuju wiesz? Naczytałales się książek i tyle , mam ochotę rozjebac mu głowę, albo cpac razem z nim- tzn dosypac mu do kubka i obserwować. O tak za każdym spotkaniem. Haha niech ćpa chuj. A potem poczuje głód o wtedy będzie miał prawo głosu
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
eatme pisze:Brałam 2 lata. Od 5 mcy jestem czysta. Zerwalam z calym towarzystwem ale jak widze jak dobrze sie bawia, mam ochote wrocic do tamtego zycia. Zawsze przypomina mi sie najlepsze pol roku brania, a zupelnie zapominam dlaczego odstawilam. Po tych 5 miesiacach wszystkie zjazdy i omamy wydaja mi sie takie piekne. Czasami caly dzien mysle tylko o furaniu, calymi dniami chodze zmeczona. To zycie jest gorsze od tamtego, ale moze po dluzszym czasie bedzie w miare normalnie.
eatme pisze:Brałam 2 lata. Od 5 mcy jestem czysta. Zerwalam z calym towarzystwem ale jak widze jak dobrze sie bawia, mam ochote wrocic do tamtego zycia. Zawsze przypomina mi sie najlepsze pol roku brania, a zupelnie zapominam dlaczego odstawilam. Po tych 5 miesiacach wszystkie zjazdy i omamy wydaja mi sie takie piekne. Czasami caly dzien mysle tylko o furaniu, calymi dniami chodze zmeczona. To zycie jest gorsze od tamtego, ale moze po dluzszym czasie bedzie w miare normalnie.
cosiezemnastalo pisze:Dokładnie tak.
Zawsze jak słucham P.Tomasza myślę sobie, co Ty kurwa chuju wiesz? Naczytałales się książek i tyle , mam ochotę rozjebac mu głowę, albo cpac razem z nim- tzn dosypac mu do kubka i obserwować. O tak za każdym spotkaniem. Haha niech ćpa chuj. A potem poczuje głód o wtedy będzie miał prawo głosu
pozdrawiam I zycze wszystkim zdrowego podejscia do sprawy.. nie warto sie niszczyc jakims gownem.. a czesto jedyne gowno to jest to co siedzi w glowie.. ludzie czesto kurwa szukaja jakichs przyczyn na forach czy u lekarzy ale tak naprawde wiekszosc lezy w podlozu psychicznym. jak sie zakochasz albo znajdziesz jakas pasje to w ogole zapomnisz o jakichs dragach.. znam na to zyciowe przyklady, wlasciwie kilkanascie.. hej
to juz chyba p. Tomasz zna odpowiedz :D bo ja nie jestem pewien czy to przez amf czy mef czy to co sie dzialo w moim zyciu ostatnie pare lat (osobiste) :P
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.