Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zawsze jak słucham P.Tomasza myślę sobie, co Ty kurwa chuju wiesz? Naczytałales się książek i tyle , mam ochotę rozjebac mu głowę, albo cpac razem z nim- tzn dosypac mu do kubka i obserwować. O tak za każdym spotkaniem. Haha niech ćpa chuj. A potem poczuje głód o wtedy będzie miał prawo głosu
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
eatme pisze:Brałam 2 lata. Od 5 mcy jestem czysta. Zerwalam z calym towarzystwem ale jak widze jak dobrze sie bawia, mam ochote wrocic do tamtego zycia. Zawsze przypomina mi sie najlepsze pol roku brania, a zupelnie zapominam dlaczego odstawilam. Po tych 5 miesiacach wszystkie zjazdy i omamy wydaja mi sie takie piekne. Czasami caly dzien mysle tylko o furaniu, calymi dniami chodze zmeczona. To zycie jest gorsze od tamtego, ale moze po dluzszym czasie bedzie w miare normalnie.
eatme pisze:Brałam 2 lata. Od 5 mcy jestem czysta. Zerwalam z calym towarzystwem ale jak widze jak dobrze sie bawia, mam ochote wrocic do tamtego zycia. Zawsze przypomina mi sie najlepsze pol roku brania, a zupelnie zapominam dlaczego odstawilam. Po tych 5 miesiacach wszystkie zjazdy i omamy wydaja mi sie takie piekne. Czasami caly dzien mysle tylko o furaniu, calymi dniami chodze zmeczona. To zycie jest gorsze od tamtego, ale moze po dluzszym czasie bedzie w miare normalnie.
cosiezemnastalo pisze:Dokładnie tak.
Zawsze jak słucham P.Tomasza myślę sobie, co Ty kurwa chuju wiesz? Naczytałales się książek i tyle , mam ochotę rozjebac mu głowę, albo cpac razem z nim- tzn dosypac mu do kubka i obserwować. O tak za każdym spotkaniem. Haha niech ćpa chuj. A potem poczuje głód o wtedy będzie miał prawo głosu
pozdrawiam I zycze wszystkim zdrowego podejscia do sprawy.. nie warto sie niszczyc jakims gownem.. a czesto jedyne gowno to jest to co siedzi w glowie.. ludzie czesto kurwa szukaja jakichs przyczyn na forach czy u lekarzy ale tak naprawde wiekszosc lezy w podlozu psychicznym. jak sie zakochasz albo znajdziesz jakas pasje to w ogole zapomnisz o jakichs dragach.. znam na to zyciowe przyklady, wlasciwie kilkanascie.. hej
to juz chyba p. Tomasz zna odpowiedz :D bo ja nie jestem pewien czy to przez amf czy mef czy to co sie dzialo w moim zyciu ostatnie pare lat (osobiste) :P
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.