Polecam też grupę poniedziałkową na Hożej, ale radzę przyjść wcześniej bo jest bardzo mało miejsc siedzących.
Chodzi ktoś teraz na Dzielną we wtorki? Jak tam jest?
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
14 marca 2020GermanskiOprawca pisze: Chodzi ktoś, chwali sobie? Ja się wybieram jutro to może skrobnę, jak moje wrażenia.
Było też czytanie jakichś ulotek, ich paragrafów i jedna osoba przygotowuje taki jakby speech - już zapomniałem jak taka dłuższa przemowa się nazywa w ich żargonie- ktoś przypomni?
ogólnie dziwna sprawa, ludzie dużo gadają o duchowości, o jakichś zmianach w ich życiu, np. narodzinach dziecka, byli też tacy co siedzieli w pierdlu, albo myśleli o grubych przestępstwach itp.
Nie chciało mi się dalej ich słuchać, ja byłem w ciągu, a każdy z nich czysty od paru miechów lub lat.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.