bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
JanBreivik2 pisze:W porównaniu do kodeiny, jak wypada U-47700? Dużo poziomów wyżej?
^up: to U-47700 też można normalnie vapować, jak lubisz syntetyki do zagadaj do jakiegoś vendora czy by nie odsprzedał małego sampelka za symboliczną kwotę.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
W efekcie stanęło na MST.
Jeśli chodzi o NLPZ-y, to staraj się, Pider nie zażywać ich przez długi czas. Długookresowe negatywne skutki uboczne NLPZ-ów są gorsze, niż skutki uboczne opioidów. Praktycznie każdy, długo zażywany NLPZ uszkadza a to wątrobę (Paracetamol), a to nerki (Voltaren podawany w postaci czopków per rectum) nimesil-serce, liczne NLPZ-y, jak np kwas acetylosalicylowy czy ketoprofen - przewód pokarmowy, metamizol - nerki, oraz powoduje niebezpieczne zmiany w obrazie krwi.
I te działania uboczne są gwarantowane.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Medyk_ pisze:Oxy i w ogóle leków na Rpw nie ma zwykle w aptekach, tylko na zamówienie, bo duży problem, kiedy przeleży i straci ważność, mniejsza z tym. Ja właśnie się dowiedziałem, że kurwy z apteki, której nienawidzę (ale jest obok onkologii, więc mają wszystko Rpw) zgłosiły, że niby handluję opio XD Mój dottore się z tego wywinie, jak nie, to użyję wszystkich znajomości, by to nie on miał kłopoty, już wolę położyć na szali swoją głowę, niż człowieka, który jest jednym z najlepszych lekarzy i jednocześnie ludzi, jakich znam.
Swoją drogą - w tej aptece nie sprzedają nawet igieł. Nie mają, nie zamówią i chuj.
Jaki ten świat mały ;)
twojego upadku
totentam pisze: DOZ w okrąglaku? Do mnie też się przypierdalali, jak brałem DHC u nich często. Ale tylko u nich można było dostać i jest najbliżej. Spróbuj w aptece w szpitalu, tam też mają sporo rzeczy na stanie.
Swoją drogą - w tej aptece nie sprzedają nawet igieł. Nie mają, nie zamówią i chuj.
Jaki ten świat mały ;)
stary dziad pisze:Co do postępowania w PLB, Blue Berry napisała prawie wszystko. Ja od siebie mogę dodać, że parę lat temu, lekarz który się wówczas mną zajmował - a było to po zmianie jednej PLB na inną, bo poprzednia nie dostała kontraktu, chciał mi zamienić Dolargan na Transtec'ki, przed czym się bronilem i jako mężczyznę lekarza przekonał argument, że po buprze kogucik mi nie pieje.
No ale mniejsza z chujowymi lekarzami. Życia nie marnuję na miękkie pierdolenie.
Ten cały, co mu tam opisywałam, to ma wielkie szczęście i pecha w jednym. Skurwysynek się nachapie, bo ma twarde papiery i długo będzie na nich sunął. Zgnije w obrzydliwym, splugawionym, pełnym gówna rowie, ale teraz szczerzy banana do monitora, gdy czyta nasze smakowite postacze i ma dreszczyk na plerkach, że recepty posypią się jak jebany grad z nieba.
totentam pisze: Do mnie też się przypierdalali, jak brałem DHC u nich często.
Nie dajcie się w chuja robić.
Ej, co to jest za gówno to overandout i czemu to jest modem?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.