Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 419 / 45 / 0
Od starego sprzedawcy dzialalo jak to 15 minutowe wejscie i euforia kodeinowa tylko, ze dluzej (gdzies 1h na poczatku) i pewnie w wyzszych dawkach mocniej, chociaz tez pojawialy sie skutki uboczne np nudnosci. Ale zawsze mozna po godzinie dorzucic.
  • 1794 / 124 / 0
Mi brakuje tego buchania sobie z e-fajeczki butyru. Pobuchałbym cokolwiek innego, ale chyba aktualnie nie ma niczego, co by się nadawało. Naprawdę piękne klimaty. Siedzieliśmy sobie u mnie w pokoju w kilka osób i tylko e-fajka leciała w kółeczku. Ktoś grał w szachy; ktoś leżał słuchając muzyki; ktoś na słuchawkach tworzył muzykę; inni czytali sobie mojego Schopenhauera i Niczego; jedna laska rzygała przez balkon... Piękne czasy :(.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 2976 / 256 / 0
JanBreivik2 pisze:
W porównaniu do kodeiny, jak wypada U-47700? Dużo poziomów wyżej?
Na pewno mocniejsze, jednak mnie o wiele bardziej pasuje działanie kodeiny niż tego wynalazku.

^up: to U-47700 też można normalnie vapować, jak lubisz syntetyki do zagadaj do jakiegoś vendora czy by nie odsprzedał małego sampelka za symboliczną kwotę.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Muszę jeszcze poczytać, ale coś mi się kojarzy, że czytałem już jakiś czas temu opinie ludzi, którzy próbowali zrobić liquid z U-47k i chujnia wychodziła.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1550 / 214 / 0
Co do postępowania w PLB, Blue Berry napisała prawie wszystko. Ja od siebie mogę dodać, że parę lat temu, lekarz który się wówczas mną zajmował - a było to po zmianie jednej PLB na inną, bo poprzednia nie dostała kontraktu, chciał mi zamienić Dolargan na Transtec'ki, przed czym się bronilem i jako mężczyznę lekarza przekonał argument, że po buprze kogucik mi nie pieje.
W efekcie stanęło na MST.
Jeśli chodzi o NLPZ-y, to staraj się, Pider nie zażywać ich przez długi czas. Długookresowe negatywne skutki uboczne NLPZ-ów są gorsze, niż skutki uboczne opioidów. Praktycznie każdy, długo zażywany NLPZ uszkadza a to wątrobę (Paracetamol), a to nerki (Voltaren podawany w postaci czopków per rectum) nimesil-serce, liczne NLPZ-y, jak np kwas acetylosalicylowy czy ketoprofen - przewód pokarmowy, metamizol - nerki, oraz powoduje niebezpieczne zmiany w obrazie krwi.
I te działania uboczne są gwarantowane.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 284 / 17 / 0
Medyk_ pisze:
Oxy i w ogóle leków na Rpw nie ma zwykle w aptekach, tylko na zamówienie, bo duży problem, kiedy przeleży i straci ważność, mniejsza z tym. Ja właśnie się dowiedziałem, że kurwy z apteki, której nienawidzę (ale jest obok onkologii, więc mają wszystko Rpw) zgłosiły, że niby handluję opio XD Mój dottore się z tego wywinie, jak nie, to użyję wszystkich znajomości, by to nie on miał kłopoty, już wolę położyć na szali swoją głowę, niż człowieka, który jest jednym z najlepszych lekarzy i jednocześnie ludzi, jakich znam.
DOZ w okrąglaku? Do mnie też się przypierdalali, jak brałem DHC u nich często. Ale tylko u nich można było dostać i jest najbliżej. Spróbuj w aptece w szpitalu, tam też mają sporo rzeczy na stanie.
Swoją drogą - w tej aptece nie sprzedają nawet igieł. Nie mają, nie zamówią i chuj.

Jaki ten świat mały ;)
wykrwawiaj się szybko. krzycz cicho. oddychaj płytko. tnij pewnie. bo każda strużka krwi, kreśli trajektorię
twojego upadku
  • 192 / 20 / 0
totentam pisze:
DOZ w okrąglaku? Do mnie też się przypierdalali, jak brałem DHC u nich często. Ale tylko u nich można było dostać i jest najbliżej. Spróbuj w aptece w szpitalu, tam też mają sporo rzeczy na stanie.
Swoją drogą - w tej aptece nie sprzedają nawet igieł. Nie mają, nie zamówią i chuj.

Jaki ten świat mały ;)
Dokładnie tam, jednak co do sprzętu, nigdy nie ma problemu, chociaż igły 0,4 a następne 0,7/0,8 i ogólnie miernie ze sprzętem, a zamawiać cokolwiek u nich to bez sensu, jedynie kiedy naprawdę potrzebuję, kupuję tam sprzęt. Leki refundowane to wiadomo, ale ceny pozostałych to skandal. Najlepsza jest "A jak Apteka" tyle, że ulica Cieszkowskiego, nie Ciołkowskiego, jak ta w okrąglaku. W zasadzie są blisko siebie (10 minut marszu) ale polecam tę o której mówiłem, ponieważ znajdziesz tam pompki z gumowym tłoczkiem, wszystkie rozmiary igieł etc. ale co najważniejsze - Ceny! W zasadzie chyba tylko na Pomorskiej (chyba 77, ogólnie apteka internetowa, ale mają jedną filię) może się poszczycić podobnymi cenami, jest zwyczajnie bardzo tanio, naprawdę warto się tam wybrać, jeśli ktoś planuje większe zakupy leków nie będących na liście, uwierzcie mi, ceny zrekompensują czas poświęcony na dojazd (przykład - Wellbutrin 300mg ~130zł w innych aptekach poniżej 200pln nie widywałem)
  • 2652 / 387 / 0
stary dziad pisze:
Co do postępowania w PLB, Blue Berry napisała prawie wszystko. Ja od siebie mogę dodać, że parę lat temu, lekarz który się wówczas mną zajmował - a było to po zmianie jednej PLB na inną, bo poprzednia nie dostała kontraktu, chciał mi zamienić Dolargan na Transtec'ki, przed czym się bronilem i jako mężczyznę lekarza przekonał argument, że po buprze kogucik mi nie pieje.
Próbowałam w tę stronę, to się tylko, skurwiel, oblizał. Z kolei w innym mieście była doktórka, to na słowo "seks" skurczyła się jak gwiazda przy kolapsie. Coś jak "Pani poważnie myśli o takich rzeczach? Przecież to się robi tylko, gdy chce się mieć dziecko".

No ale mniejsza z chujowymi lekarzami. Życia nie marnuję na miękkie pierdolenie.

Ten cały, co mu tam opisywałam, to ma wielkie szczęście i pecha w jednym. Skurwysynek się nachapie, bo ma twarde papiery i długo będzie na nich sunął. Zgnije w obrzydliwym, splugawionym, pełnym gówna rowie, ale teraz szczerzy banana do monitora, gdy czyta nasze smakowite postacze i ma dreszczyk na plerkach, że recepty posypią się jak jebany grad z nieba.
totentam pisze:
Do mnie też się przypierdalali, jak brałem DHC u nich często.
Gdy pierwszy raz w życiu dostałam reckę na dhc, to objechałam równe siedem aptek w nadziei, że gdzieś będzie leżeć opakowanie i ominie mnie wielogodzinne czekanie na realizację zamówienia, które złoży jakaś gruba, tłusta, rozleniwiona kurwa. W ostatniej apcie miała paczkę 90tek, ale przyjebała się, że lekarz nie napisał dawkowania. Mówi do mnie "Pani lekarz musi przyjść tu do apteki i to wyjaśnić" xDDDDD "ja teraz zadzwonię do tej Pani przychodni", lol. buahaha, żebyście widzieli japę tej naburmuszonej, obszczanej szmaty. Nie dodzwoniła się. Pozostała mi perswazja i urok osobisty. Mówię "nie ma dawkowania, bo ja to biorę doraźnie i niekoniecznie codziennie". "No ale lekarz musi Pani napisać, w takim razie musi Pani iść po jeszcze jedną receptę i niech Pani to poprawią. Od kiedy Pani to bierze? Dużo Pani bierze? Jakie to są bóle właściwie? Ja nie mogę Pani wydać". Chyba Cię, rumplu, skurwiło. Nigdzie nie poszłam, a paczuchę i tak ostatecznie dostałam, mimo że kurwa jeszcze trochę podrygiwała.

Nie dajcie się w chuja robić.

Ej, co to jest za gówno to overandout i czemu to jest modem?
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 392 / 26 / 0
Dobra jako że jestem zielona w temacie opio i nie mam o niczym pojecia pozwole sobie zadać pytanie: czy doreta tak samo zmniejszy zrenice po fecie jak kodeina?
[ external image ] :heart:
  • 2538 / 215 / 0
Łaciata - NIE STOSUJ TRAMCA DO fety ! Możesz się nawet przekręcić. Dostać zespołu serotoninowego, lub wjedzie Ci tak na serducho że się nie pozbierasz. Trampka absolutnie ze stimami nie łączyć, no chyba że z kofeiną :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.