bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
JanBreivik2 pisze:W porównaniu do kodeiny, jak wypada U-47700? Dużo poziomów wyżej?
^up: to U-47700 też można normalnie vapować, jak lubisz syntetyki do zagadaj do jakiegoś vendora czy by nie odsprzedał małego sampelka za symboliczną kwotę.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
W efekcie stanęło na MST.
Jeśli chodzi o NLPZ-y, to staraj się, Pider nie zażywać ich przez długi czas. Długookresowe negatywne skutki uboczne NLPZ-ów są gorsze, niż skutki uboczne opioidów. Praktycznie każdy, długo zażywany NLPZ uszkadza a to wątrobę (Paracetamol), a to nerki (Voltaren podawany w postaci czopków per rectum) nimesil-serce, liczne NLPZ-y, jak np kwas acetylosalicylowy czy ketoprofen - przewód pokarmowy, metamizol - nerki, oraz powoduje niebezpieczne zmiany w obrazie krwi.
I te działania uboczne są gwarantowane.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Medyk_ pisze:Oxy i w ogóle leków na Rpw nie ma zwykle w aptekach, tylko na zamówienie, bo duży problem, kiedy przeleży i straci ważność, mniejsza z tym. Ja właśnie się dowiedziałem, że kurwy z apteki, której nienawidzę (ale jest obok onkologii, więc mają wszystko Rpw) zgłosiły, że niby handluję opio XD Mój dottore się z tego wywinie, jak nie, to użyję wszystkich znajomości, by to nie on miał kłopoty, już wolę położyć na szali swoją głowę, niż człowieka, który jest jednym z najlepszych lekarzy i jednocześnie ludzi, jakich znam.
Swoją drogą - w tej aptece nie sprzedają nawet igieł. Nie mają, nie zamówią i chuj.
Jaki ten świat mały ;)
twojego upadku
totentam pisze: DOZ w okrąglaku? Do mnie też się przypierdalali, jak brałem DHC u nich często. Ale tylko u nich można było dostać i jest najbliżej. Spróbuj w aptece w szpitalu, tam też mają sporo rzeczy na stanie.
Swoją drogą - w tej aptece nie sprzedają nawet igieł. Nie mają, nie zamówią i chuj.
Jaki ten świat mały ;)
stary dziad pisze:Co do postępowania w PLB, Blue Berry napisała prawie wszystko. Ja od siebie mogę dodać, że parę lat temu, lekarz który się wówczas mną zajmował - a było to po zmianie jednej PLB na inną, bo poprzednia nie dostała kontraktu, chciał mi zamienić Dolargan na Transtec'ki, przed czym się bronilem i jako mężczyznę lekarza przekonał argument, że po buprze kogucik mi nie pieje.
No ale mniejsza z chujowymi lekarzami. Życia nie marnuję na miękkie pierdolenie.
Ten cały, co mu tam opisywałam, to ma wielkie szczęście i pecha w jednym. Skurwysynek się nachapie, bo ma twarde papiery i długo będzie na nich sunął. Zgnije w obrzydliwym, splugawionym, pełnym gówna rowie, ale teraz szczerzy banana do monitora, gdy czyta nasze smakowite postacze i ma dreszczyk na plerkach, że recepty posypią się jak jebany grad z nieba.
totentam pisze: Do mnie też się przypierdalali, jak brałem DHC u nich często.
Nie dajcie się w chuja robić.
Ej, co to jest za gówno to overandout i czemu to jest modem?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.