Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 732 / 57 / 0
Po co tak napierdalac? Przecież to wystarczy kartą skruszyc a jak się boisz ze za słabo to zawsze rozcieram jeszcze wzdłuż stołu jak szpachlowaniem i no juz drobniej się nie da po prostu bo jest pył. Bez kombiberek i młotka
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 1121 / 153 / 0
Młotek, kombinerki, moździerz - ja pierdole masakra %-D
Ja tam normalnie siedzę przy kompie, tam gdzie mam klawiaturę, odsuwam ją na bok, biorę kryształ i karte i pomału ciacham. Jakoś nigdy mi nic nie odleciało 2m dalej. Choć z drugiej strony nie kruszyłem jakiś wielkich kryształów, może jakby taki jeden ważył 50g to wtedy młotek, kombinerki, kilof, granat, czy co tam by było potrzebne :-D
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 1107 / 51 / 0
Strunówka, kartka, wałek i zapierdalasz jak Makłowicz.

[ external image ]
Chuj na kaczych łapach
  • 447 / 50 / 0
ja krysztaly dla wlasnej wygody jak w domu jestem, wsypuje do szkalnej miski i zgniatam szklanka, nic sie nie wysypie i moment sie rozdrabnia !
  • 1107 / 51 / 0
Kiedyś Ci to pęknie a wtedy pozdro 600 %-D Będziesz miał osiedlówkę hehe
Chuj na kaczych łapach
  • 143 / 5 / 0
a jak z tego miał zrobić? Da się jakoś zmielić?
"Prob­le­mem nie jest to że zażywasz nar­ko­tyki, up­ra­wiasz ha­zard, oglądasz te­lewizję, czy grasz na kom­pu­terze. Prob­lem jest kiedy już mu­sisz to robić." :old:
  • 1107 / 51 / 0
Nie, kurwa nie da się -.-

Po wstępnym kruszeniu bierzesz moździerz i ciśniesz aż do upragnionej konsystencji.
Chuj na kaczych łapach
  • 280 / 20 / 0
Jako że jestem babą to z moją siłą w rękach średnio, ale zwykle kładę deskę do krojenia na blacie, kryształ w foliowy worek, na to jeszcze jakąś warstwę materiału, na przykład rękawiczkę taką kuchenną i wtedy jakimś tłuczkiem do kotletów, jak już nie wyrabiam to odłamki w letniej wodzie staram się rozpuścić, a z resztą czekam na zbawienie
  • 640 / 118 / 0
Czyli faceci walą młotkiem przez gazetę, a laski tłuczkiem przez kotleta.

Temat wyczerpany, można zamknąć.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 732 / 57 / 0
Tylko ja nie rozumiem po co.. a jak kupisz w klubie sztukę to wyciągniesz tłuczek do kotletów i będziesz napierdalac? %-D
Nota bene jak robić przez kotleta to już można od razu zostawić jako panierke i podać na rodzinnym stole udko z dinozaura w " panierce a'la mef"
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.