Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
oral:30-40mg
vapo nie wiem nie stosuje tego roa
:yay:
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Kardio sytuacja unormowała się i pojawiła się potrzeba wyjścia z chaty, wciąż odczuwałem pewien niepokój (zawsze na stimach mam kardio lęki) ale było mi ogólnie dobrze, silnie wyostrzone zmysły, rzuchwa pracowała nad gumą intensywnie ale bez szaleństwa, potrafiłem zachowywać się całkiem spokojnie na ulicy, nie było też problemu z mówieniem co często mi się zdarza.
Samą substancję już polecałem, po przebadaniu iv nic się nie zmieniło, zalecam tylko ostrożność w dawkowaniu, na start nawet 10mg wystarczy. Ta pefałka rozpuszcza się bez problemu po lekkim podgrzaniu, roztwór jest czysty a podanie bezbolesne. Zastanawiam się cały czas czy wolę PV4 czy hexena, rush jest intensywniejszy przy 4 ale sama faza chyba lepsza na heniu. Później obadam mix obydwu prochów, powinno być zacnie.
Dersu Uzala pisze:Miałeś jakieś urojenia, omamy słuchowe po podaniu i.v.?
WRB pisze:Jak wypada przy tej substancji sniff? Mocno wali po nosie? Często trzeba robić dorzutki?
Od momentu jak zniknal heniu i malo gdzie mozna zlapac potrzebuje cos do pracy.
Zrenice ? Parcie na dorzute ?
Porównanie uboków do PV8 ?
Na pv8 łapały mnie czasem dziwne stany (czego u henia nie było).
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.