Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 623 / 22 / 0
sniff:10-20mg
oral:30-40mg
vapo nie wiem nie stosuje tego roa
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1121 / 153 / 0
A faza jaka? Opłaca się w to zainwestować?
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 571 / 28 / 0
Opłaca się, faza mocno speedowa z dużą poprawą nastroju, speed nienachalny, bez lęku, motywacja do działania. Na dniach stestuję podanie iv, sniff bezbolesny, dobrze się wapuje. Powinien być hicior, zawsze dziwiło mnie że to tak niepopularna substancja.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1121 / 153 / 0
Oooo właśnie i takiej odpowiedzi oczekiwałem.. Myślę że za jakiś czas sobie zamówię i też ocenię. Rzeczywiście substancja mało dostępna lecz u mojego ulubionego obecnie V. się pojawiła. Myślę że giecik na początek sobie zamówię i będę testował. Mam nadzieję że nie będę musiał walić sniffa po 50mg-100mg (tak jak w przypadku a-pihp) żeby mnie w ogóle coś poklepało. Fajnej speedowej fazy (lecz nienachalnej) właśnie szukałem, a że na rynku RC od dawna nic ciekawego nie ma, to myślę że będę zadowolony :gun:

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 571 / 28 / 0
PV4 podane iv, po kilku tygodniach bez rc. Poszło ok. 30-50 mg (na oko) i to okazało się trochę za dużo bez tolerki, weszło z pewnym opóźnieniem, przez to podałem całość od razu. Po kilkunastu, no może 10 sekundach zaczęło gwałtownie wchodzić, poczułem silny wjazd na serce i oddech i nie powiem, trochę się wystraszyłem bo faza rosła bardzo szybko i systematycznie, nie wiedziałem kiedy w końcu się zatrzyma. Ponieważ podałem za dużo, wejście nie było raczej przyjemne ale na pewno intensywne. Po jakiejś minucie rush przestał się zwiększać i odważyłem się powoli wstać. Czułem spory niepokój, serce pracowało intensywnie i miałem bardzo płytki oddech, szybko jednak pojawiła się bardzo silna stymulacja i chęć do aktywności, więc zabrałem się za to zawsze obiecuję sobie zrobić po świeżej dostawie materiału, czyli porobić zapasy. Jak naspidowana maszyna zająłem się przygotowywaniem kilku porcji PV4, hexena i mixu obu w kilku strzykawkach, które później rozlokowałem w kilku strategicznych punktach mieszkania, tam gdzie zdarza mi się grzebać na głodzie.
Kardio sytuacja unormowała się i pojawiła się potrzeba wyjścia z chaty, wciąż odczuwałem pewien niepokój (zawsze na stimach mam kardio lęki) ale było mi ogólnie dobrze, silnie wyostrzone zmysły, rzuchwa pracowała nad gumą intensywnie ale bez szaleństwa, potrafiłem zachowywać się całkiem spokojnie na ulicy, nie było też problemu z mówieniem co często mi się zdarza.
Samą substancję już polecałem, po przebadaniu iv nic się nie zmieniło, zalecam tylko ostrożność w dawkowaniu, na start nawet 10mg wystarczy. Ta pefałka rozpuszcza się bez problemu po lekkim podgrzaniu, roztwór jest czysty a podanie bezbolesne. Zastanawiam się cały czas czy wolę PV4 czy hexena, rush jest intensywniejszy przy 4 ale sama faza chyba lepsza na heniu. Później obadam mix obydwu prochów, powinno być zacnie.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 181 / 0
Miałeś jakieś urojenia, omamy słuchowe po podaniu i.v.?
  • 1121 / 153 / 0
Jak wypada przy tej substancji sniff? Mocno wali po nosie? Często trzeba robić dorzutki?

• 571 / 28 / 0
Dersu Uzala pisze:
Miałeś jakieś urojenia, omamy słuchowe po podaniu i.v.?
Absolutnie nie, nic z tych rzeczy.
  • 571 / 28 / 0
WRB pisze:
Jak wypada przy tej substancji sniff? Mocno wali po nosie? Często trzeba robić dorzutki?
Sniff prawie bezbolesny, dorzutki co godzinę jakoś.
  • 1676 / 106 / 0
jak kwestia hepatoksyki ? cos ktos ?
Od momentu jak zniknal heniu i malo gdzie mozna zlapac potrzebuje cos do pracy.
Zrenice ? Parcie na dorzute ?
Porównanie uboków do PV8 ?
Na pv8 łapały mnie czasem dziwne stany (czego u henia nie było).
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.