Zwykła torebka strunowa z naklejką "nie do spozycia i dozwolone ...". Kryształ drobny mleczny delikatnie pomarańczowy.
Wjazd dosłownie po 3 minutach, ok 150mg wziewnie, poprawka 100mg po godzinie,
co dalej zobaczymy ale zapowiada się baaaardzo obiecująco ;)
Powiem szczerze ze trafia u mnie na drugie miejsce tuż przed "stara 3" ;)
Przecież kurwa metkat przy tych wszystkich wynalazkach to jest jebany król.
SpalamTo pisze:Same kurwa hity po kolei: hexen, mdphp, a-pihp. Wszystkie z nich to jebany niewypał. Czasem mam wrażenie ze za te wszystkie dobre opinie ktoś tutaj płaci.
Przecież kurwa metkat przy tych wszystkich wynalazkach to jest jebany król.
ja widze same wypaly.
heniek wypal ale zejscie kosi
mdphp niszczy działąniem
pihp z 2 zrodel ludzie chwala
wiec nie czaje ?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.