Zwykła torebka strunowa z naklejką "nie do spozycia i dozwolone ...". Kryształ drobny mleczny delikatnie pomarańczowy.
Wjazd dosłownie po 3 minutach, ok 150mg wziewnie, poprawka 100mg po godzinie,
co dalej zobaczymy ale zapowiada się baaaardzo obiecująco ;)
Powiem szczerze ze trafia u mnie na drugie miejsce tuż przed "stara 3" ;)
Przecież kurwa metkat przy tych wszystkich wynalazkach to jest jebany król.
SpalamTo pisze:Same kurwa hity po kolei: hexen, mdphp, a-pihp. Wszystkie z nich to jebany niewypał. Czasem mam wrażenie ze za te wszystkie dobre opinie ktoś tutaj płaci.
Przecież kurwa metkat przy tych wszystkich wynalazkach to jest jebany król.
ja widze same wypaly.
heniek wypal ale zejscie kosi
mdphp niszczy działąniem
pihp z 2 zrodel ludzie chwala
wiec nie czaje ?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.