Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 155 / 4 / 0
MDPHP %-D
  • 328 / 24 / 0
4F-MPH i 3,4-CTMP - bardzo aktywne stymulanty, działają od niskich dawek. Do nauki i pracy bardzo dobre.
A 4F-MPH / 3,4-CTMP w trochę (!!!) wyższych dawkach, w mixie z kofeiną i depresantami (alko, GBL) są idealne na imprezy :-)
  • 5231 / 931 / 0
Z rekreacyjnych:
4-FMA stymuluje jakies 7 h w moim przypadku po jednej wrzucie
4-FMPH- 5 mg 3 x dziennie
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 31 / 1 / 0
A wedlug mnie 2FA, no i to cholerstwo 3,4ctmp ale z tym to meeega ostroznie
  • 155 / 3 / 0
Mi by się przydał jakiś dobry, po którym nie ma rozwalonych źrenic i żeby dało się po nim zasnąć. (może do tego wzrost pewności siebie i lekka euforia)
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 6199 / 439 / 12
Popieram, że MDPHP jest bardzo wydajne. 4F-MPH natomiast ma pierwiastek nieogaru w sobie, finalnie do roboty wybrałbym to pierwsze.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 954 / 52 / 0
mochi7 pisze:
Mi by się przydał jakiś dobry, po którym nie ma rozwalonych źrenic i żeby dało się po nim zasnąć. (może do tego wzrost pewności siebie i lekka euforia)
Podbijam pytanie, też chętnie się dowiem.
  • 6199 / 439 / 12
@JanBreivik2; mochi7: A ja Wam powiem, że nie ma stymulantów po których można zasnąć. Znoszenie senności to konstytutywny element definicji stymulanta. kofeina utrudnia zasypianie nawet 8h po zażyciu.

Co do reszty "wymagań": różni ludzie mają różne potrzeby i dlatego pytania "pomóżcie mi wybrać" są podminowane u podstawy i z reguły szkodliwe. Ja zawsze wychodziłem z założenia, że muszę sam spróbować wszystkiego i samemu wydedukować, co mi pasuje.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 54 / 5 / 0
Jest takowy
Ale drogi i ciężko dostępny
Lady C ;)
  • 456 / 22 / 0
Może trafiłam na kiepski sort mdphp ale uważam że nie jest zupełnie warte zachodu , być może pod kątem wydajności się sprawdzi ale działanie-totalna lipa. Hexen ok może być i w wydajności i w działaniu. 4fma super najlepsze z tych wszystkich jeśli chodzi o efekty ale czy najbardziej wydajne to nie wiem kwestia tego jakich ktoś potrzebuje dawek i jak do tego podchodzi.
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.