Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 86 / 1 / 0
Na mnie 50mg p.o. nie zrobiło najlepszego wrażenia; rozmowność, energia, funkcje poznawcze - wszystko na minus, żadnych nawet śladów podbitego nastroju, raczej wręcz przeciwnie. Jedno co, to muzyka naprawdę ładnie wchodziła.
Ale spróbowałem właściwie z ciekawości na zasadzie 'skoro już mam', raczej wszystko co smyra gaba działa na mnie średnio.
  • 257 / 5 / 0
Najlepszy lek ever. Taki bezpieczny gbl w tabletkach. Szkoda ze tak uzależnia i jedyna opcja żeby to rzucić to powrót do giebla. Moje dawki dzienne to 15tabl na dobę, szkoda że tak się zatracilem. 22 dni ciągu, 8 buteleczki i w szufladzie leży następna recka do zrealizowania. Tylko gbl może mnie uratować, choć to właśnie baklo się ratowalem po 3 miesięcznym ciągu na gbl 25ml/doba. Ech...
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 234 / 11 / 0
Co Ty pierdolisz? Jak gbl może Cię od baklo uratować? Przecież to baklo łatwiej redukować/odstawiać a nie gbl. Jak już masz gaba-b w rozsypce to chyba tylko gaba-a może Cię uratować. A tak to ślepe koło...
  • 1322 / 18 / 0
Dobry wariat. Sniffem mocniej dziala jak coś.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 234 / 11 / 0
Mocniej mówisz? A czas działania? I jak szybko wchodzi w porównaniu do oral?
  • 257 / 5 / 0
boozer86 pisze:
Co Ty pierdolisz? Jak gbl może Cię od baklo uratować? Przecież to baklo łatwiej redukować/odstawiać a nie gbl. Jak już masz gaba-b w rozsypce to chyba tylko gaba-a może Cię uratować. A tak to ślepe koło...
Wolę schodzić z gbla który znam bardzo dobrze niż z baklo który jest dla mnie nowością.
A po gblu klony, rolki i jakoś dam rade
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 785 / 16 / 0
Wystarczy ze powiem ze na spiete miesnie szyi to dostane? czy co najlepiej powiedziec bo mam zamiar isc w poniedzialek do rodzinnej i co powiedziec zeby napewno dostac?
  • 506 / 109 / 0
u mnie wystarczyło.

możesz dodać, że miałeś od innego lekarza np. Mydocalm, czy Sirdalud i średnio Ci pomaga.
  • 1450 / 18 / 0
Ktoś posiadał problemy z układu pokarmowego? Zjadłem po sytym śniadaniu (koło 8) 75mg i od tego momentu albo dosłownie co chwilę ostro gazuje lub odbija mi się z uczuciem, że zaraz się zrzygam.

A co do samego baclo- super komponuje się z alko i fetką.

75-100mg bez tolerki i żadne kace i zjazdy się nam nie straszne. Niestety występuje u mnie splątanie, senność, zaburzenia równowagi przez co mam dystans do tego leku. Jak zapatrzę się w jeden punkt dosłownie same zamykają mi się oczy. I najgorsze- nie mogę się drzemnąć się będą pod wpływem- albo obudzę się po 1,5h na krańcówce albo kobita nie jest w stanie mnie dobudzić po 20-30 minutach. Poranna pobudka to katorga.

Różnie wchodzi- jednego szurnie po 30 minutach. Mnie ładuje się nawet 2,5h. Przez co parę razy przedawkowałem- budziłem się z zaburzeniami równowagi, wytrzeszczem oczu...
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1784 / 30 / 0
Bardzo luxna propozycja. Dorzuć do baklo nikotynę(tylko nie fajki). A jezeli już palicz i nie daje Ci efektu stymulującego to spróbuj z kofeiną w formie tabletek musujących BePower.

Nie jestem pewien czy zadziała, ale spróbuj, jest spora szansa.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.