ODPOWIEDZ
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Po pixach przez następne dwa dni się dalej o nich myśli ponieważ przychodzi dołek, ale jak się sero odbuduję to jest o.k. Więc za często nie zarzucaj piguł bo nie będziesz mieć takiej fajnej fazy:) i będziesz zwiększać dawki a to za bardzo nie działa :o)
  • 2 / / 0
No teraz sobie zarzucę za jakiś czas, na razie spokój bo dzisiaj cały dzień czułam się nie za fajnie, mało jadłam a i ten ból szczęki jest nie za bardzo miły. Gdzieś w innym temacie czytałam, że podobno fajnie jest zarzucić, a potem jakiś seksik. Niedługo wyjeżdżam na wakacje z chłopakiem mam nadzieję, że da się namówić heh :P
Uwaga! Użytkownik famagosta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / / 0
Już to pisałem ale powtórzę.......... LIPA LIPA LIPA !! ktoś kto jadł dobre tabsy poczuje różnicę.......Fakt gniotło mnie ale tylko gniotło ! i to tylko szczękę i ręce a po 1h zauważyłem że już "sam się gniotę" a nie bania ;] .....0 euforii 0 ciarków na ciele... Oczekiwałem od tego : "Kurwa stary ale jest zajebiście !! i ta muza zaraz mnie rozkurów ale mam nogi jak z waty! Ale prądy na plecach!! Patrz jak mnie krzywi nie wstanę ! Kurwa co robić !? chodżcię tańczyć zaraz mnie rozniesie AAAaa ! " A tu coś w rodzaju słabych kółek z fetą no dla mnie kolejna dziwna kapa PODOBNA do MDMA w małym stopniu........ :-/
ferrari pisze:
Starego kwasiarza chyba nieźle pozamiatało po tych syntetycznych pixach skoro do tej pory się nie odezwał ;-)
Niee Niee to przez rozczarowanie nie wchodziłem ,tzw dÓł , po raz Enty coś innego coś nie dla mnie. Ja jestem amatorem totalnego rozjebu.....Albo mnie gniecie z wszystkimi objawami ecstasy albo wogóle .... A najbardziej nienawidzę jak zaczyna sie ładnie a kończy ....jak zawsze :-/
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2007 przez stary kwasiarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Qkacz: PS. Jakby cos, to w sobote wybieram sie do tego Energy. Milo by bylo poznac jakiegos forumowicza i wrzucic razem z nim "sztuczne" pixy
Wybrałabym się ale nie mam żadnych dropsików :-( A co powiecie na Prozak w Krakowie dzisiaj wieczorem? Bo do Energy 2000 to rzeczywiście lepiej jest iść na jaką już pożądną imprezkę..
  • 381 / 6 / 0
A ja (mam kurwa nadzieję) baluje dzisiaj w jednym z Protectorowych syfów (w Białej), bo mam tam znajomego DJ'a, który studiuje/studiował/chuj go tam wie :-p na mojej uczelni a że studenci powinni trzymać się razem więc fajnie pobalować razem :-D
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 86 / / 0
jst pisze:

o miejscówkę mi chodziło. że po chuju sobie wybraliście. najbardziej spierdolona dyskoteka w polsce. ale co kto lubi oczywiście.

Tak !!! Jadą jadą jadą świnie na białej paszy !!!!!

Pewnie nawet nigdy tam nie byłaś,tam już niema jazdy(tzw.wixy) -dawno się skończyła tak jak rękawiczki ,okulary,gwizdki.Czasem może ktoś zadrze się na parkiecie "jazda" i tyle.A w innych klubach to żaden dj niema żadnego przezwiska,ksywy ? Nie bez powodu e2k jest jednym z najlepszych klubów w Polsce-nie wiesz co piszesz.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2007 przez pixiarzkrakow, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Qkacz ja chyba dziś jade do e2k , skąd jesteś daj mi na maila GG to sie zgadamy :) .Słyszałemn że na autostradzie jakieś korki są :/
  • 193 / 8 / 0
ferrari pisze:
Po pixach przez następne dwa dni się dalej o nich myśli ponieważ przychodzi dołek, ale jak się sero odbuduję to jest o.k. Więc za często nie zarzucaj piguł bo nie będziesz mieć takiej fajnej fazy:) i będziesz zwiększać dawki a to za bardzo nie działa :o)
Ja mam na następny dzień zajebisty humor, nigdy nie miałem depresji po kołach, nie wiem czemu niektórzy mają tak samo, inni łapią doły, więc reguły nie ma.
Błędne koło.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Może i wixy nie ma ale dalej grają burackie melodie...
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Maniak_17 pisze:
ferrari pisze:
Ja mam na następny dzień zajebisty humor, nigdy nie miałem depresji po kołach, nie wiem czemu niektórzy mają tak samo, inni łapią doły, więc reguły nie ma.
chyba masz pokłady niewyczerpanej serotoniny, fajnie tez bym tak chciał.
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.