Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
Ktoś na forum miksował bodajże 2 x 300 (300 DXM i 300 kody). Miks więc może jest to dobry, ale o interakcji między tymi dwoma lekami nie słyszałem. Poza tym: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kodeina#Interakcje
Excellence.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
No ja coś też już czytałem o takim miksie. I właśnie o mniej więcej takich proporcjach myślałem 300mg DXM - lekka psychodeliczna euforia + 225mg - odlot po kodzie mmmmmm ....
Najpierw oczywiście próba samej kody (jestem jeszcze prawiczkiem :blush: )
Tylko zastanawiam się czy to ma sens i czy jest to bezpieczne.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 2 / 0
Interakcji nie ma, więc teoretycznie bezpieczne. Miks jak każdy inny :cheesy:
Excellence.
  • 612 / 3 / 0
No tak, tym bardziej, że ludzie brali i żyją. Tylko pytanie czy warto?
Bo jak nie warto to szkoda i zdrowia i tripa ;]
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 2 / 0
Wreszcie znalazłem ten przeklęty post...
Twilight pisze:
Szykował się na dzisiaj fajny dzień, wziąłem 300mg kodeiny i 300mg dxm. I wiecie co? Nie podeszło mi to totalnie!
Więc czy warto nie wiem... każdy organizm zareaguje inaczej. Acz jest osoba, której się nie spodobało %-D

Ale jaja... offline jestem, a normalnie posty piszę %-D
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2007 przez Guść, łącznie zmieniany 1 raz.
Excellence.
  • 612 / 3 / 0
@Guść
Wielkie dzięki za pomoc i za to, że Ci się chciało szukać tego przeklętogo postu ;]
W każdym razie nad tym miksem się jeszcze zastanowie. Najpierw wrzuce samą kode. Potem zobaczymy ;]
Jeszcze raz dzięki za wysiłki ;]
  • 474 / 10 / 0
Bill wieeeesz jak stukniesz troche deksa przed koda to ci fajnie wzmocni high po kodzie. naprawde dex + koda OKS ale tylko jak sie nie przesadzi z tym pierwszym :-)
Maisssterrr qrwy
  • 612 / 3 / 0
burek123
Bill wieeeesz jak stukniesz troche deksa przed koda to ci fajnie wzmocni high po kodzie.
No tak, tylko ile to jest troche ;] Ile proponujesz?
burek123
tylko jak sie nie przesadzi z tym pierwszym
No wyobrażam sobie ;] Z drugim zresztą pewnie też ;]
  • 329 / 2 / 0
Bill pisze:
@Guść
Wielkie dzięki [...]
Spoko ;)
Bill pisze:
Ile proponujesz?
Nie wiem ile będzie optymalnie, ale imo 150mg to absolutne maksimum.
Excellence.
  • 612 / 3 / 0
Guść
Nie wiem ile będzie optymalnie, ale imo 150mg to absolutne maksimum.
Hmmm ale weź pod uwage, że mam dość mocno wyrobioną tolerancje. 450mg biorę dla chilloutu zanim ide do baru ;]
Twilight brał ostatnio bodajże 450mg DXM do 225 kody ...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.