- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Co do miksu DXM + stymulant, nie widzi mi się to, serce się wkurwi i powie że nie idzie dalej, i co wtedy? Może lepiej, A CO wtedy...
Zresztą nie widze sensu takiego miksu, bo, jak już kilka osób potwierdziło, po DXM spać się NIE DA.
@Antydemagog
Weź sobie na noc samo DXM. Jak zaśniesz, to znaczy, że jesteś odmieńcem i dopiero wtedy kombinuj ;]
żwirek pisze: Chłopaki to zalezy generalnie od organizmu - najlepiej zmierzyć sobie ciśnienie na dxm
Ja jednak radzę ani nie mierzyć, ani nie wrzucać kofeiny, w ogóle czegokolwiek stymulującego serce do szybszej pracy.
Zasypianie po DXM w początkowym etapie tripu to dość normalna sprawa i była już o tym mowa.
Jest to wynik zmienności podróży przez zmieniające się proporcje DXM do DXO w organizmie.
Polecam zajrzeć do forumowej wyszukiwarki :)
Brałem też deksa z efką która w sumie bardziej działa na pikawę i też żyję :-) Osobiście jednak miksu efki z deksem nie polecam bo faza słabsza i mniej ciekawa, a efka nie powoduje euforii a więc wychodzi tylko tyle, że jest się naspeedowanym... Wygląda to tak jakby efka zagłuszała wszystko. Efka to dobra jest na libację alkoholową bo można pić i pić. Kofeina to zupełnie inaczej działa i ją w sumie do deksa można :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Efka to dobra jest na libację alkoholową bo można pić i pić.
ja to po 150mg efki jak wypiłem dwa piwa to jakbym pił bezalkoholowe ^_^ czyli oczywiście nic mnie nie wzięło :-) Koledzy się dziwili bo wcześniej po deksie to dwoma się najebałęm jak świnia a potem tyle samo i jakbym soczek pił ^_^ Alko czuję ale jakby jego działanie pomniejszone mocno i tłumione przez trzeźwość efkową. Znaczy czuję działąnie alkocholu które z efką jest fajne, ale jestem dalej trzeźwy i alkocholowe upicie nie ma na demną władzy :-D
Deks z efką działa podobnie czyli że dalej czuję się trzeźwo a efekty deksa to takie pomiejszone mocno są, jakby ciarki ledwo :)
Osobiście po efce nie czuję żadnej euforii ani nic, tylko taką hiper trzeźwość. Fajne to to od czasu do czasu jak potrzeba takiej trzeźwości. Kofeina działa trochę inaczej i z kawą to może trudniej się upić do nieprzytomności to jednak nie zagłusza ona tak działania alkocholu (ani deksa).
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Mi sam Dxm wystarczy i nie muszę zapodawać jeszcze tzw. dopalaczy.
Nigdy nie umiem po tym usnąć.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.