ODPOWIEDZ
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
wdupiamy przed i po sprawie...
  • 381 / 7 / 0
wdupiamy przed i po sprawie...
Dokładnie :-)
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 79 / / 0
Sranie w banie!! Jakby ktoś chciał nas złapać przez to forum dawno by to zrobił... poza tym ja pisze posty dla zabawy tak naprawdęnigdy nic nie brałem :-D no powiedz mati200 brałeś coś ? bo ja nie ni Uja nigdy żadnego ścierwa .....Co do zabawy na ćpaniu to."aaaa chyba mi ktoś coś dosypał ale i tak jest zajebiście a przy sobie nic nie mam"
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Ja wiem jak się nazywasz!
zdechły szczur wiem, że wiesz jak się nazywam, jesteś jedyny który wie i mam nadzieję, że tak zostanie:):)
Ufam Ci - uf uf :):)
Szkoda tylko, że ja nie wiem jak Ty... no cóż może kiedyś się dowiem:)

To jak coś ktoś będzie wiedział o jakieś zajebistej imprezce to niech rzuca hasło i się zbieramy - tylko niech da wcześniej znać a nie na dzień przed:)
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2007 przez ferrari, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 414 / 8 / 0
No... Niech ci będzie... Ja póki co pozostaję tajemniczy.
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 79 / / 0
Zlot Hyperreal Energy 2000 niebawem ? :cheesy:
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 7 / 0
Jestem za :-)
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Trochę daleko, ale ja też się piszę, tylko podajcie potem datę i jestem... a ile tam wjazd kosztuje??
  • 5299 / 106 / 0
Stary Kwasiarz - zgadza się. Przecież przeczytajcie dobrze regulamin, o to fragment - paragraf trzeci:
§3. Wszystkie informacje przekazane za pośrednictwem tego forum zostały zmyślone przez użytkowników i nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości, dlatego nie mogą stanowić ewentualnego materiału dowodowego.
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=13471

:D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
[quote="stary kwasiarz"]
Zlot Hyperreal Energy 2000 niebawem ? ]
jazda świry jazda nakurwiamyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!! 8-( 8-( 8-( 8-( 8-(

:rolleyes:
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.