ODPOWIEDZ
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
wdupiamy przed i po sprawie...
  • 381 / 7 / 0
wdupiamy przed i po sprawie...
Dokładnie :-)
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 79 / / 0
Sranie w banie!! Jakby ktoś chciał nas złapać przez to forum dawno by to zrobił... poza tym ja pisze posty dla zabawy tak naprawdęnigdy nic nie brałem :-D no powiedz mati200 brałeś coś ? bo ja nie ni Uja nigdy żadnego ścierwa .....Co do zabawy na ćpaniu to."aaaa chyba mi ktoś coś dosypał ale i tak jest zajebiście a przy sobie nic nie mam"
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Ja wiem jak się nazywasz!
zdechły szczur wiem, że wiesz jak się nazywam, jesteś jedyny który wie i mam nadzieję, że tak zostanie:):)
Ufam Ci - uf uf :):)
Szkoda tylko, że ja nie wiem jak Ty... no cóż może kiedyś się dowiem:)

To jak coś ktoś będzie wiedział o jakieś zajebistej imprezce to niech rzuca hasło i się zbieramy - tylko niech da wcześniej znać a nie na dzień przed:)
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2007 przez ferrari, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 414 / 8 / 0
No... Niech ci będzie... Ja póki co pozostaję tajemniczy.
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 79 / / 0
Zlot Hyperreal Energy 2000 niebawem ? :cheesy:
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 7 / 0
Jestem za :-)
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Trochę daleko, ale ja też się piszę, tylko podajcie potem datę i jestem... a ile tam wjazd kosztuje??
  • 5299 / 106 / 0
Stary Kwasiarz - zgadza się. Przecież przeczytajcie dobrze regulamin, o to fragment - paragraf trzeci:
§3. Wszystkie informacje przekazane za pośrednictwem tego forum zostały zmyślone przez użytkowników i nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości, dlatego nie mogą stanowić ewentualnego materiału dowodowego.
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=13471

:D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
[quote="stary kwasiarz"]
Zlot Hyperreal Energy 2000 niebawem ? ]
jazda świry jazda nakurwiamyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!! 8-( 8-( 8-( 8-( 8-(

:rolleyes:
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina