liczy się jak wiele jesteś w stanie przyjąć.
liczy się jak wiele jesteś w stanie przyjąć.
W każdym razie w sądzie na rozprawie byłem i sędzina wysłała mnie do biegłego sądowego. Byłem niedawno. Rozmowa nie poszła źle, następną rozprawę mam 23. Istnieją spore szanse że wygram tą rozprawę. Mam pracę, z rodziną się nie kontaktuje, ćpam dalej i jestem zadowolony w chuj że się wyniosłem z chaty ; ) Polecam.
Właśnie przez takie osoby mamy delegalizację.
Od długiego czasu nie popieram narkomanii ale skoro niektórzy muszą to robić uważam że powinni zachować choć namiastkę instynktu samozachowawczego i się z tym nie obnosić.
WidzęWięcej pisze:Właśnie przez takie osoby mamy delegalizację.
Rahciah pisze:wyprowadziłem z chaty
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
Wygrałem sprawę, rozpraw było razem 4, na 4 sąd odrzucił wniosek Matki o umieszczenie mnie w psychiatryku przymusowe bez mojej zgody.
Musiałem odwiedzić biegłego który wystawił mi opinię sądowo psychiatryczną, zignorować wszystkie ciezkie działa wystawione przez rodzinę przeciwko mnie, zachować spokój i nie zgodzić się na przymusowe leczenie (choć na ostatniej rozprawie powiedziałem że chcę sam iść do szpitala ale dobrowolnie : ) ).
Chętnie odpowiem na pytania apropo takich rozpraw, najlepiej na hajpie piszcie, bo nie mogę ujawnić wszystkich szczegółów publicznie : ).
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.