warto dodac ze normalnie raczej nigdy nic mi nie odpierdala po pijaku / na pewno nic nie przyjalem w trakcie picia bo nic przy sobie nie mialem.
byc moze kwestia zmeczenia organizmu, byl to ktorys dzien z rzedu ze jadlem fmph i spalem max 5-6 godzin na dobe (+ogolnie zauwazylem ze sen po fmph jest dosc plytki. ale sam z siebie budze sie dosc wczesnie - podobnie mam jak wrzucam wieczorem kapsulke 200mg kofeiny, ale jestem na tyle zmeczony, ze klade sie spac jeszcze zanim zdazy w 100% przestac dzialac
DorianGray pisze:Jego testy na pewno będą przydatne podczas tworzenia FAQ.WaWe pisze:
Mój kumpel, o którym już wcześniej w tym wątku pisałem, stał się tak zagorzałym fanem 4f-MPH, że teraz właśnie skończył torbę 1g, którą przerobił... w 30 godzin
Kto da więcej?
Obstawiam, że zalecane dawkowanie będzie wyglądało następująco:
3 mg - odczuwalne działanie
5 mg - lekka stymulacja
7 mg - mocna stymulacja
10 mg - przestymulowanie
15 mg - dawka maksymalna
1638 mg - dawka śmiertelna
mihu124 pisze:Jak wygląda działanie substancji z alkoholem?
Po EPH zawsze mogłem więcej wypić, testował już ktoś?
Jak chcemy pić na 4f-mph musimy po prostu cały czas dorzucać. Faza jest świetna, dużo lepsza niż sama alkoholowa/gieblowa - takie połączenie plusów obu substancji. Oczywiście możemy wypić dużo więcej. Trzeba jednak pamiętać, żeby pilnować o dorzutkach 4f-mph, bo jak zejdzie to mamy urwany film i tyle.
Możesz próbować zmniejszyć źrenice, kupując thiocodin i łykając 75mg kodeiny. Opiaty/opioidy zmniejszają źrenice.
Troszkę off-top, ale jeśli koleżance to w jakiś sposób pomoże, to myślę, że warto było pisać trochę nie na temat.
Czyli 4MPH nie daje efektu rozrzerzonych źrenic?
Nie cytuj posta, który znajduje się bezpośrednio nad Twoim. | Marlboro
4f-mph nie próbowałem, więc nie wiem czy to jego sprawa.
Aha, i nie obiecuje, że to zadziała. Na jednych działa, na innych nie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.