warto dodac ze normalnie raczej nigdy nic mi nie odpierdala po pijaku / na pewno nic nie przyjalem w trakcie picia bo nic przy sobie nie mialem.
byc moze kwestia zmeczenia organizmu, byl to ktorys dzien z rzedu ze jadlem fmph i spalem max 5-6 godzin na dobe (+ogolnie zauwazylem ze sen po fmph jest dosc plytki. ale sam z siebie budze sie dosc wczesnie - podobnie mam jak wrzucam wieczorem kapsulke 200mg kofeiny, ale jestem na tyle zmeczony, ze klade sie spac jeszcze zanim zdazy w 100% przestac dzialac
DorianGray pisze:Jego testy na pewno będą przydatne podczas tworzenia FAQ.WaWe pisze:
Mój kumpel, o którym już wcześniej w tym wątku pisałem, stał się tak zagorzałym fanem 4f-MPH, że teraz właśnie skończył torbę 1g, którą przerobił... w 30 godzin
Kto da więcej?
Obstawiam, że zalecane dawkowanie będzie wyglądało następująco:
3 mg - odczuwalne działanie
5 mg - lekka stymulacja
7 mg - mocna stymulacja
10 mg - przestymulowanie
15 mg - dawka maksymalna
1638 mg - dawka śmiertelna
mihu124 pisze:Jak wygląda działanie substancji z alkoholem?
Po EPH zawsze mogłem więcej wypić, testował już ktoś?
Jak chcemy pić na 4f-mph musimy po prostu cały czas dorzucać. Faza jest świetna, dużo lepsza niż sama alkoholowa/gieblowa - takie połączenie plusów obu substancji. Oczywiście możemy wypić dużo więcej. Trzeba jednak pamiętać, żeby pilnować o dorzutkach 4f-mph, bo jak zejdzie to mamy urwany film i tyle.
Możesz próbować zmniejszyć źrenice, kupując thiocodin i łykając 75mg kodeiny. Opiaty/opioidy zmniejszają źrenice.
Troszkę off-top, ale jeśli koleżance to w jakiś sposób pomoże, to myślę, że warto było pisać trochę nie na temat.
Czyli 4MPH nie daje efektu rozrzerzonych źrenic?
Nie cytuj posta, który znajduje się bezpośrednio nad Twoim. | Marlboro
4f-mph nie próbowałem, więc nie wiem czy to jego sprawa.
Aha, i nie obiecuje, że to zadziała. Na jednych działa, na innych nie.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.