Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
znalzlem to w necie na USA stronach. Mozna sobie kupic bez recepty to i duzo innych ciekawych rzeczy. Jakos mnie te logo i dziwne znaczki nie przekonuje do zakupow.
http://silkroad-pharmacy.com/online-pha ... rettyPhoto
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Fenetylamina pisze:Nadczłowiek, rozumiem, że apteczna czystość i tak dalej, ale dlaczego akurat masz awersję do "innych GHB"?
>nick:tyler_durden
XD a tak bezbeki, nie bd się wyświetlał na forum Wuja, ale mam pewną poważną awersję, poczułbyś klimat, smutny temat
[Faust] pisze:Ziomek, daruj już sb te łechtanie ego, bo nikomu tu nie zaimponujesz, chyba, że Tyler_Durden wróci XD
Heh, nie no żartuję, może po prostu jestem niedojrzały : /
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.