Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
znalzlem to w necie na USA stronach. Mozna sobie kupic bez recepty to i duzo innych ciekawych rzeczy. Jakos mnie te logo i dziwne znaczki nie przekonuje do zakupow.
http://silkroad-pharmacy.com/online-pha ... rettyPhoto
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Fenetylamina pisze:Nadczłowiek, rozumiem, że apteczna czystość i tak dalej, ale dlaczego akurat masz awersję do "innych GHB"?
>nick:tyler_durden
XD a tak bezbeki, nie bd się wyświetlał na forum Wuja, ale mam pewną poważną awersję, poczułbyś klimat, smutny temat
[Faust] pisze:Ziomek, daruj już sb te łechtanie ego, bo nikomu tu nie zaimponujesz, chyba, że Tyler_Durden wróci XD
Heh, nie no żartuję, może po prostu jestem niedojrzały : /
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.