Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Dziękuje za przepis
Jako że krótko u mnie z kasą to potrzebuje taniego e-peta dobrego do palenia kanna.
W elektrykach też się nie znam za bardzo i nie wiem jaki e-pet jest bezwatkowy. Znalazłem bardzo popularną ostatnio aukcję z tym oto e papierosem:
http://allegro.pl/e-papieros-ego-ce5-wy ... 93040.html
Czy owy nadawałby się do nikczemnych celów?(chodzi mi o to by był bezwatkowy, bo jak czytałem tak jest lepiej)
Po drugie, w temacie są trochę mylące i przeciwne informacje.
Na stronach 8-10 jest że BB-22 świetnie się rozpuszcza w liquidach a ostatnie strony sugerują że to jeden z b. trudno rozpuszczalnych kanna. Nie wiem już co myśleć.
A co do kiepa, to się nada. Pytanie ile czasu będzie działał.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
08 lutego 2006Camilleri pisze: Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
vision-deus badz aspire starter kit ?
majster6669 pisze:Witam! Planuje zrobic liquid z BB-22, jeszcze ten sort z przed 3 lat (taki różowy, suchy w grudkach). Czy rozpuści się spokojnie?
@magicznymuchomores Radziłbym kupić sobie jakiś tani clearomizer. Taki, żeby był wyłącznie do wapowania "specjalnych liquidów".
Vision Spinner spokojnie styknie do takich zadań (wiem, bo sam miałem ten model i parowałem z niego kanna), mod to już w ogóle.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.