ODPOWIEDZ
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Pixiarz moze umowimy sie kiedys na imprezkę:):):) jakąś dobrą imprezkę skoro jestes z Krakowa??
W ogóle fajnie byłoby sie spotkać z forumowiczami hyperreala na jakiejś imprezie:)
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
pixiarzkrakow masz dokładnie takie samo myślenie jak ja :) . Dlatego jęsli kiedyś założe rodzine to żona musi być wyrozumiała co do MDMA...A co do imprezki to można by pojechąc na np.jakis event typu sensation white :D.

Albo w niedługim czasie mam w planach odwiedzić Energy2000 :) ,możemy sie zgadać i pobalować ...:>
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2007 przez mati200, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 381 / 6 / 0
[quote="mati200"]
Albo w niedługim czasie mam w planach odwiedzić Energy2000 ]

Też mam zamiar się tam wybrać :-)
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 108 / 2 / 0
No to sie wszyscy zgadamy na jakiś dzień :) . I ktoś kupi jakieś dobre tabsy , jeśli wogóle takie bedą ...no i sie pobawimy :P
  • 86 / / 0
hmmm taaaa bardziej przypałowo się umawiajcie to będzie jak kiedyś że będą psy w e2k brawoooooooooooo
  • 108 / 2 / 0
ta już bedą psy ... już wiedzą jak wyglądamy jak tam wchodzi 5000 osób :/ czego wy kurwa sie boicie?
  • 381 / 6 / 0
Niczego :-D %-D :-p
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 86 / / 0
[quote="mati200"]
ta już bedą psy ... już wiedzą jak wyglądamy jak tam wchodzi 5000 osób ]

Taa żebyś sie nie zdziwił ,byłeś tam kiedyś ? Jeśli wogóle byłeś to pewnie raz albo dwa.Nie wiesz jakie akcje były jak widzieli kogoś naćpanego na parkiecie to brali na przeszukanie do pokoju i wzywali psy do takiego delikwenta jak przy nim coś znalezli (dostawali za to premie od własciciela) więc nie udawaj takiego ura-bura.Tak na marginesie to nie wiem kiedy tam było 5000 osób
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2007 przez pixiarzkrakow, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Ja tam się nie boję, zarzucę wcześniej żeby nie mieć ze sobą więcej:) już się tak umawiałam na Spring Break i były psy i nikogo nie wyprowadzali i nie sprawdzali (przynajmiej z mojej paczki). Pomysł na meeting - super sprawa. chętnie bym się z Wami spotkała i pobawiła:) poza tym skąd psy mają wiedzieć jak my wyglądamy, ich aż tak nie interesują takie masowe imprezy, chyba, że organizator zgłosi się z prośbą o intewencję i sprawdzenie.
Podajcie date i miejsce i ja jestem:) - może być na maila skoro boicie się tak publicznie:)
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2007 przez ferrari, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 414 / 8 / 0
Ja wiem jak się nazywasz!
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.