ODPOWIEDZ
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Pixiarz moze umowimy sie kiedys na imprezkę:):):) jakąś dobrą imprezkę skoro jestes z Krakowa??
W ogóle fajnie byłoby sie spotkać z forumowiczami hyperreala na jakiejś imprezie:)
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
pixiarzkrakow masz dokładnie takie samo myślenie jak ja :) . Dlatego jęsli kiedyś założe rodzine to żona musi być wyrozumiała co do MDMA...A co do imprezki to można by pojechąc na np.jakis event typu sensation white :D.

Albo w niedługim czasie mam w planach odwiedzić Energy2000 :) ,możemy sie zgadać i pobalować ...:>
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2007 przez mati200, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 381 / 6 / 0
[quote="mati200"]
Albo w niedługim czasie mam w planach odwiedzić Energy2000 ]

Też mam zamiar się tam wybrać :-)
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 108 / 2 / 0
No to sie wszyscy zgadamy na jakiś dzień :) . I ktoś kupi jakieś dobre tabsy , jeśli wogóle takie bedą ...no i sie pobawimy :P
  • 86 / / 0
hmmm taaaa bardziej przypałowo się umawiajcie to będzie jak kiedyś że będą psy w e2k brawoooooooooooo
  • 108 / 2 / 0
ta już bedą psy ... już wiedzą jak wyglądamy jak tam wchodzi 5000 osób :/ czego wy kurwa sie boicie?
  • 381 / 6 / 0
Niczego :-D %-D :-p
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 86 / / 0
[quote="mati200"]
ta już bedą psy ... już wiedzą jak wyglądamy jak tam wchodzi 5000 osób ]

Taa żebyś sie nie zdziwił ,byłeś tam kiedyś ? Jeśli wogóle byłeś to pewnie raz albo dwa.Nie wiesz jakie akcje były jak widzieli kogoś naćpanego na parkiecie to brali na przeszukanie do pokoju i wzywali psy do takiego delikwenta jak przy nim coś znalezli (dostawali za to premie od własciciela) więc nie udawaj takiego ura-bura.Tak na marginesie to nie wiem kiedy tam było 5000 osób
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2007 przez pixiarzkrakow, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Ja tam się nie boję, zarzucę wcześniej żeby nie mieć ze sobą więcej:) już się tak umawiałam na Spring Break i były psy i nikogo nie wyprowadzali i nie sprawdzali (przynajmiej z mojej paczki). Pomysł na meeting - super sprawa. chętnie bym się z Wami spotkała i pobawiła:) poza tym skąd psy mają wiedzieć jak my wyglądamy, ich aż tak nie interesują takie masowe imprezy, chyba, że organizator zgłosi się z prośbą o intewencję i sprawdzenie.
Podajcie date i miejsce i ja jestem:) - może być na maila skoro boicie się tak publicznie:)
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2007 przez ferrari, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 414 / 8 / 0
Ja wiem jak się nazywasz!
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.