Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Na trochę. Nie wiem, oby jak najdłużej, na razie mnie nie ciągnie
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 12 / 2 / 0
Jak kiedys zarzucilem 450mg. poczoolem taki bool w okolicy zeladka, strasznie mnie zamulilo, ale zaraz po tym weszla mi faza i obeszlo sie bez beltania. To byl jedyny raz gdy myslalem o belcie po dexterze...
LeGaLiZe It!!!
www.KonopiaLeczy.pl
  • 76 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LaTej »
hmm ja zawsze mam sraczke i to dobry znak bo potem jeszcze troche wszamie dexa i jest luuuz masa
Uwaga! Użytkownik LaTej nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ren »
ja na początku przepijałam sokiem grejfrutowym 100%, ale mi się rzygać po nim chciało. nie po tabletkach tylko po tym soku. bo to jest ok jak wypijesz szklankę, ale nie litr w ciągu pół godziny. bleeeh. teraz to już wolę wodę mineralną, sok pomarańczowy albo green tea z żeń-szeniem. ważne aby smakowało. czasem dojem grapefruita, ale precz z sokiem :-/
Uwaga! Użytkownik Ren nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 3 / 0
Ja teraz jak pije herbate z cytryna tak normalnie do olacji na przykład to zaraz mi się to z dexem kojarzy :D

Eh, a tak wogóle to ostatnio ona nie zadzialała i bełt był :/
Dziś palnuje zrobić inaczej, czyli 8 tabl. łykam, żyje sobie dalej jakieś 1 - 1,5godz. i dokańczam "reszte".
Pojawia się tylko problem kolacji :/
Czy walnąć do kanapek te 8-10 tabl. ? A po jedzeniu reszte.
A może przed kolacją walnąć tą małą dawkę a po reszte.
Chyab ta druga opcja dziś wypadnie.
Ciekawy jestem jak to wpłynie na tripa, podejżewam że będzie mniej intensywny.

Pozdrawiam
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 5299 / 104 / 0
Great Depression skołuj sobie napój Zbyszko trzy cytryny, mi pomaga. Herbata musi byc zimna, ciepła nie pomaga, wręcz przeciwnie... No. zaopatrzyłem się w zbyszka, w nektar z grejpfrutów, czekam aż zapadnie czeluść bo Dex na noc to jest to.
  • 180 / 3 / 0
pilleater pisze:
Herbata musi byc zimna, ciepła nie pomaga, wręcz przeciwnie...
Ołłłłł maderrr faker !
Czemu dowaduje sie dopiero teraz ?
Wielkie dzieki za informacje !

Pozdro
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ren »
ja nigdy nie rzygałam. po acodinie nawet mi się nie chciało, później przy muscinexie był problem ale to dlatego, że naprawdę wielkie były tabletki, no i teraz syropki, które są obrzydliwe w smaku. ale piję je jak wódkę-szybko połknąć, przepić, później przegryźć jakimś owocem i jest spoko:)
na mulenie pomaga coca-cola albo zimna trochę słodka herbata z dużą ilością cytryny. miłego tripowania :o)
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2007 przez Ren, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Ren nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Ups, Great Depression myslałem, że to oczywiste. Teraz powinno pomóc.
  • 235 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Koliber »
Ja tam sie nie porzygalem jeszcze nigdy od dexa.Przez pare lat organizm nabral wprawy? Za duzo cudow moze jadlem :) Pozdrawiam

Herbata tak ale tylko zimna potwierdzam,po cieplej czuc gorzkosc :(
Nie wiem co mnie do tego pcha i tak mnie kusi ale jest to silniejsze ode mnie i nie mam najmniejszego zamiaru temu czemus przeszkadzac.

http://www.chatzy.com/786018508622
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.