- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
To jak to w końcu jest, oral działa czy nie? Najchętniej zjadłbym z 40mg i 40mg sniff.
Grentoo pisze:Od dawien dawna żadnych ketonów nie waliłem, teraz naszła mnie ochota. I pytanie: Dobrze to się łączy z opio, np. z Oxy? Czy lepiej zostawić na zejście?
To jak to w końcu jest, oral działa czy nie? Najchętniej zjadłbym z 40mg i 40mg sniff.
Na podkładzie 75mg baclofenu: 40mg HEX-EN'u (mikroigiełki) i po 1,5h 12mg 4F-MPH. Potem jeszcze dorzucanie obu stymulantów co 1,5h w połowie niższych dawkach.
Szczerze mówiąc to szau nie było. Stymulacja była ale euforii/empatii prawie w ogóle. Już lepsze było kiedyś 100mg NEB'a z baclofenem (euforia i podniecenie).
Zaznaczam, że mam jakąś tam tolerkę na etylofenidat i raczej nie polecam takiego miksu świeżakom.
1. kanna
2. GBL
3. benzo
Jakie dawki henia w porównaniu do innych, gdy standardowo stosuję 50-70 mg?
Jaka kolejność podania substancji?
Ja chcialem zapytac o to jak zjem 0.5mg etizolamu i 100mg NEH w tym samym czasie to benzo zbije mi cisnienie, walace serce, rozdraznienie i inne uboki hexa? Czy dawka powinna byc wieksza? Powiedzmy 0.7mg? Prosze o pomoc ludzi ogarnietych w temacie.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.