4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3898 / 238 / 13
Ode mnie trzy słowa:

mefedron podczas zażywania trenbolonu czy innych progestyn - DO NOT DO IT!

Dlaczego - przede wszystkim nigdy nie ma dobrze, cały czas lęk maksymalny, głosy wkoło, mania prześladowcza i mnoga osobowość uniemożliwia racjonalizację swojej sytuacji - wywijamy takie rzeczy, że można wylądować w psychiatryku po zatrzymaniu przez policje z dużym prawdopodobieństwem. Siedzenie w kiblu zamnknitym też nie pomaga - kratki wentylacyjne, BA, nawet nierówności na suficie wydają się zakamuflowanymi kamerami, które wywiercił sąsiad i do tego wszystkie zmysły, a zwłaszcza słuch nam to potwierdzają do tego prowadzimy sami z sobą jakąś dziwną narrację, historię jakby to się działo dla każdej części nas w lekko innej otoczce rzeczywistości i do tego niektóre cząstki są zgodne, a niektóre mają sprzeczne interesy - jesteśmy wieloma osobami prowadzącymi wojnę, zawierające niby sojusze raz ten z tym raz z innym - horror.

A teraz jeszcze gorsze - jak schodzi już ten stan i zaczyna się robić już spokojniej nie jesteśmy w stanie przestać - proszę sobie wyobrazić jak ciężko normalnie odkręcić się ze spirali ciągu i teraz podzielić te szanse przez 10. Ciąg trwał 2 tygodnie z małymi przerwami - dawki up to 5g per 24h;
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 2 / / 0
5x14 = 70 g na dwa tygodnie. Trzeba było od razu łopatą ładować, efekty takie same kek
  • 3898 / 238 / 13
nie no - były przerwy po 2 dni na refeed - inaczej bym chyba zmarł. W sumie było z 8 dób ćpania;

Paradoksalnie sylwetkowo wcale nie spadłem ale to dlatego że w refeed days żarłem po 10tys. kalorii po czym w mef days spłuliwałem glikogen do zera bo nie jadłem literalnie NIC.

Teraz jestem nabity jak czołg, aż ciężko wyjść gdzieś pieszo tak mi nogi puchną ;)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 92 / 12 / 0
marzenia o czystej kolumbijskiej kokainie... heh. niebawem będzie można pomarzyć o czystym mefedronie (4mmc) bo rynek zalany jest pseudo-zamiennikami. Ciesze się że sprobowałem prawdziwego mefedronu a nie zaczynałem od jakiegoś RC-syfu, bo byłbym uzależniony od czegoś tak cholernie słabego, a tak - nie ma prawdziwego mef (ew. 3mmc) w okolicy to dziękuję bardzo, nie chce tych nic nie robiących mi z głową kryształków :P Co nie zmienia faktu że POSZUKUJĘ bardzo mocno chociażby trójki, bo na czwóreczkę nawet nie liczę :P
Uwaga! Użytkownik libeson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 1 / 0
mefedron to chujostwo wielu z was zrobiło by loda za kreche na ciśnieniu
  • 20 / / 0
Przynajmniej nie jest neurotoksyczny... bardzo za nim tęsknie :( Warszawa taka duża a wiekszośc co znam to sprzedaje CMC jako 4mmc ;/ myślę że sami nie są świadomi.
  • 559 / 39 / 0
Bombiasz pisze:
Mefedron to chujostwo
Ale na pewno mefedron jest lepszy niż niejeden RC, które powstało ostatnimi czasy, przykładowo taki klefedron. Nie wiem, jak ludzie mogą to brać. CMC robi zdecydowanie większą mielonkę z mózgu niż mef.

@up: Niestety tak jest - jest ciężko kupić 4-mmc. Szybciej się trafi na beta-ketony, które nim nie są, przykładowo podmienienie mefa klefedronem. Wiadomo, CMC jest legalny, więc bardziej się takiemu dilerowi opłaca. Zgarnia on hajs, a jakiś ćpun lepiej lub gorzej sobie poćpa. Osoby, które nie wiedzą, czym handlują, muszą być mocno niezorientowane w tym temacie albo po prostu być marionetką dostawcy, któremu ktoś wierzy na słowo.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
ienienie mefa klefedronem. Wiadomo, CMC jest legalny, więc bardziej się takiemu dilerowi opłaca. Zgarnia on hajs, a jakiś ćpun lepiej lub gorzej sobie poćpa. Osoby, które nie wiedzą, czym handlują, muszą być mocno niezorientowane w tym

Związki klefedronu są neurotoksyczne dla mózgu jak też powodują dziury na ściankach żołądku. Mef jako pierwsza tego typu substancja była najbezpieczniejsza, nie jest neurotoksyczna. Później puścili 3mmc które było nieco bardziej szkodliwe od 4mmc. Najgorsze jest przeświadczenie osób które znają się na tematach tyle co z ulicy. Oni nawet nie wiedzą co to jest 4mmc czy 3mmc. Jest kryształ jest mef... ;/

Nie cytuj posta, który znajduje się bezpośrednio nad Twoim. | Marlboro
  • 2877 / 266 / 0
jak ktoś mówi że mef jest chujowy to nigdy mefa nie jadł dobrego chyba
  • 1169 / 52 / 0
Dejvinroller pisze:
Mef jako pierwsza tego typu substancja była najbezpieczniejsza, nie jest neurotoksyczna
A to ciekawe. :listen:
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.