Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
oshin pisze: kurcze ale sie dziwnie czuje piszac tutaj i wogole pierwszy raz robie cos takiego?! czy to dobrze? ale moze ktos z was mi poradzi co mam zrobic? zeby ktos mi uwierzyl ze jest zle z nim?jakich slow urzywac i jak postapic?i czy dobrze postepuje piszac tu?
Amina pisze: ... w listopadzie na studia= czy mi sie nie zachce znowu???
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
pomysl ze juz nigdy niewezmiesz zadnego narkotyku-co czujesz po takiej mysli?
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
brakuje mu tego, myśli o tym - to jest uzależniony.
Maniak_17 pisze:Który to już dzień?oshin pisze: kurcze ale sie dziwnie czuje piszac tutaj i wogole pierwszy raz robie cos takiego?! czy to dobrze? ale moze ktos z was mi poradzi co mam zrobic? zeby ktos mi uwierzyl ze jest zle z nim?jakich slow urzywac i jak postapic?i czy dobrze postepuje piszac tu?
teraz 3-4...ale w sumie tych dni do kupy tysiace bedzie..latka leca..glowa zamula.. czy to wogole da sie jakos dotrzec do takiej zrytej bandy?
wisior pisze: pomysl ze juz nigdy niewezmiesz zadnego narkotyku-co czujesz po takiej mysli?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.