Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 193 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maniak_17 »
oshin pisze:
kurcze ale sie dziwnie czuje piszac tutaj i wogole pierwszy raz robie cos takiego?! czy to dobrze? ale moze ktos z was mi poradzi co mam zrobic? zeby ktos mi uwierzyl ze jest zle z nim?jakich slow urzywac i jak postapic?i czy dobrze postepuje piszac tu?
Który to już dzień?
Błędne koło.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
Amina pisze:
... w listopadzie na studia= czy mi sie nie zachce znowu???
zapewne zachce.to bardziej niz pewne
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 62 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Amina »
O IRONIO I JESZCZE JADE NA 4 MIESIACE DO HOLANDII :-D :scared: A TAM PANUJE COCAINE....FUCK
  • 25 / 1 / 0
Witam wszystkich :-) Mam pytanie - wiem,że może wam się wyda dziwne...ale dla mnie jest ono bardzo ważne,a generalnie odpowieź na nie...Po jakim czasie można się uzależnić od białego ? Otuż pytam,ponieważ od 7 dni furam codziennie...Generalnie pierwszy raz miałam styczność ok 6 lat temu,z tym,że bardziej zarzucałam piguły i to była co najwyżej 1-2 razy w tygodniu,później nie brałam nic przez 2.5 roku,aż w końcu zajarałam trawkę - zaczęłam ją palić codziennie,ale teraz już nie pale codziennie.A później na imprezie nadażyła się okazja sfurania się,później raz na 2 tyg mi na imprezie się zdarzyło,a teraz od 7 dni furam...czy to możliwe,że tak szybko mogłam sie uzależnić ? Mam nadzieje,że to nie jest jeszcze uzależnienie...Przepraszam jak to będzie kolejny zanudzający post,ale generalnie uważam,że tylko na tym forum mogę dowiedzieć się konkretnej odpowiedzi,bo na innych mi radzili furać i nie przejmować się niczym...
  • 62 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Amina »
Nie jest źle ja fukam od polowy maja- dzien w dzien- w sumie nie pierwszy raz...No i jakos nigdy nie mam problemu zeby sobie zrobiec pol roczna przerwe. Mozesz miec ewentualnie problem z tym, ze cie bedzie ciagnelo- mi to sie fuka na poczatku nawet snila. A teraz light. A jesli tu mozna mowic o uzaleznieniu to pewnie masz juz to za soba- moim zdaniem uzalezniasz sie za pierwszym razem jak ci sie spodoba- bo zawsze cie bedzie juz ciagnelo do kreseczki. ale nie masz co schizmowac....ochote to pewnie bedziesz miala juz zawsze...
  • 25 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pola2005 »
Dziękuje Amina za odpowiedź :D No w sumie masz racje,bo pamiętam jak nie wrzucałam piguł to i tak często myślałam,żeby to zrobić :D No to mnie pocieszyłeś,bo moi znajomi robią ze mnie już nie wiadomo kogo :/
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
pola twoim zamiennikiem stala sie feta..wczesniej bylo ziolo...na moj gust to jest uzaleznienie bo bralas cos dzien w dzien...i tylko zmieniasz używki.
pomysl ze juz nigdy niewezmiesz zadnego narkotyku-co czujesz po takiej mysli?
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 193 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maniak_17 »
Wisiorowi chodzi o to (tak myśle) że gdy ktoś wyrzeka sie czegoś co lubi,
brakuje mu tego, myśli o tym - to jest uzależniony.
Błędne koło.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: oshin »
Maniak_17 pisze:
oshin pisze:
kurcze ale sie dziwnie czuje piszac tutaj i wogole pierwszy raz robie cos takiego?! czy to dobrze? ale moze ktos z was mi poradzi co mam zrobic? zeby ktos mi uwierzyl ze jest zle z nim?jakich slow urzywac i jak postapic?i czy dobrze postepuje piszac tu?
Który to już dzień?

teraz 3-4...ale w sumie tych dni do kupy tysiace bedzie..latka leca..glowa zamula.. czy to wogole da sie jakos dotrzec do takiej zrytej bandy?
  • 25 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pola2005 »
wisior pisze:
pomysl ze juz nigdy niewezmiesz zadnego narkotyku-co czujesz po takiej mysli?
Szczerze...Łagodnie mówiąc czuję dziwny niepokój...
ODPOWIEDZ
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.