Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Do fety mnie ciągnie mentalnie, uczucie bycia lekkim i zdolnym do wszystkiego, pewnie z tego rodzi się uzależnienie
eliot pisze:Pewnie dlatego ze masz tynk ze ściany a nie dobra amfę ;)
Ale kiedyś zamowilem władka z tora i zupełnie inna, lepsza jakość niż ta osiedlówka. 100mg miało taką moc jak tu pół grama hehe
C.R.E.A.M.
A inne dragi poza THC rzadko stosuje benzo do stimow tez nigdy bo jaram i tak. Wiem ze jestem teraz na zwale i próbuje to przejarac, jestem blisko, ale rozkminilem ze ja to cpam rzadko potem jebne po miesiącu i 3 tyg znowu, potem miesiąc i 2 tyg i tak dalej... I to mnie opęta znów aż dojdę do tygodnia
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.