ODPOWIEDZ
  • 351 / 12 / 0
No mi przy kurwach nie staje, cóż zrobić... %-D
  • 40 / / 0
Też nie lubię jeść przy ludziach Ale tylko obcych. Zwłaszcza w jakiś kawiarniach McDonaldach i innych.
  • 732 / 57 / 0
Ja tam jeszcze od zawsze panicznie boje się dentystów, żadnej ciemności, pająków, węży, tylko tych jebanych dentystów, wole zdychac z bólu przez tydzień i rozjebać żołądek ketonalem niż iść do dentysty. Panicznie się ich boje a na dźwięk wiertełka mało nie narobie w nachy.
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 38 / 1 / 0
Staram się zwalczać swoje fobie, udało mi się pokonać m.in. horrory, aspołeczność. Również dzięki narkotykom. Na ten rok zostały mi pająki :D
  • 72 / 11 / 0
synekpl pisze:
Ja tam jeszcze od zawsze panicznie boje się dentystów, żadnej ciemności, pająków, węży, tylko tych jebanych dentystów, wole zdychac z bólu przez tydzień i rozjebać żołądek ketonalem niż iść do dentysty. Panicznie się ich boje a na dźwięk wiertełka mało nie narobie w nachy.
Mam tak samo. Jebani rzeźnicy z groźnymi narzędziami w dłoniach :-D Gorzej niż hiszpańska inkwizycja. Znosiłem różne rzeczy, ale już na sam zapach gabinetu stomatologicznego robi mi się niedobrze.
Uwaga! Użytkownik Baxter nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 3 / 0
Jak bylem pierwszy raz u dentysty to też malo co nie najebalem w sztany ze strachu ale to wynikało z niewiedzy co mnie tam czeka, teraz jeśli już muszę tam iść to znieczulenie ze nie czuje polowy ryja i da się przeżyć. Teraz leczę nieśmiałość za pomocą GBL i jest git.
  • 108 / 6 / 0
zxcvbnmmnbvcxz pisze:
Jak bylem pierwszy raz u dentysty to też malo co nie najebalem w sztany ze strachu ale to wynikało z niewiedzy co mnie tam czeka, teraz jeśli już muszę tam iść to znieczulenie ze nie czuje polowy ryja i da się przeżyć. Teraz leczę nieśmiałość za pomocą GBL i jest git.
Haha samo życie, ja natomiast przed walnąłem tramca (żeby mniej bolało) i po żeby jeszcze mneij bolało. Pierwszy i ostatni raz wyrywałem zęba w tym żywocie. %-D
Uwaga! Użytkownik Nupidron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 732 / 57 / 0
Ja tam nawet po podwójnej dawce wszystko czuje, albo 150 ketaminy iv lub podpajeczynowkowo albo nie ma chuja we wsi. fakt faktem że odkąd zacząłem walić fetę to masakrycznie mi się pogorszył stan uzębienia ale nawet to mnie nie przekonuje, jedynie wkurwia mnie wydłubywanie resztek czegoś twardego typu orzechy z dziur -.-'
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 495 / 22 / 0
Też nie lubię jeść wśród ludzi, znajomi czy rodzina ok, ale sam do knajpy nawet śmiesznego maca, nie pójdę.
Oprócz tego nie rozmawiam Przez telefon w środkach komunikacji czy to tramwaj czy autobus, nigdy nie dbieram
  • 72 / 11 / 0
Czosnozord pisze:
nie rozmawiam Przez telefon w środkach komunikacji czy to tramwaj czy autobus, nigdy nie dbieram
Też nie rozmawiam, ale wiąże się to bardziej z kulturą osobistą i zwykłym komfortem rozmowy. Ewentualnie odbiorę i mówię że oddzwonię. Lepsze to niż wydzierać ryja do telefonu żeby cały tramwaj/autobus wiedział co robiłe, co będę robił albo kto mi obciągał zeszłej nocy/
Uwaga! Użytkownik Baxter nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.