4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
Trudno teraz zidentyfikowac co to moglo byc, duzo nowych ketonow jest na rynku prawdopodobnie tak jak piszesz to mieszanka jakichs rckow.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 12 / 0
serotoninowy pisze:
Trudno teraz zidentyfikowac co to moglo byc, duzo nowych ketonow jest na rynku prawdopodobnie tak jak piszesz to mieszanka jakichs rckow.
co ciekawe w mixach skutek jest niebywale mocny! po zmieszaniu z kilkoma piwami czułem napływ euforii i wyraźne zaburzenia percepcji, a ostatnio kiedy do piw doszedł joint z 1g dobrego palonka na trzech (każdy zażywał w takich samych proporcjach wcześniej ten dziwny kryształ) faza była tak niewiarygodnie mocna, że ciężko to opisać. Obraz przed oczami stawał się płynny, serce biło niezwykle mocno, ciężko było się wysłowić, straszne rozleniwienie + niesamowite odprężenie i przyjemność, z której wybijały najmniejsze szczegóły takie jak np. podniesienie głosu przez jednego z uczestników tripa :D Tak czy inaczej mefedronowego kopa to za nic nie przypomina... ostatnio snułem nawet teorie, że to jakiś kanabinoid w kryształałach :P Spotkałem się nawet raz z tym gdy przeglądałem jeden ze sklepów trudniących się handlem rckami, więc to może wlasnie to?
Uwaga! Użytkownik libeson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
Nie na pewno to nie kanna . Skoro byla euforia, odprezenie i przyjemnosc to na pewno jakis keton , najprawdopodobniej wlasnie 4cmc. Po kanna byscie sie potruli poniewaz to ma niskie dawkowanie wciagniecie 100mg moglo by was skutecznie usmiercic.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 12 / 0
no ok... to czemu 4cmc tak dziwnie śmierdzi i dlaczego nie poskładało nas bez mixu z innymi substancjami? Można to wciągać kreskę za kreską i nic, jest strasznie delikatnie. Można to wciągnąć wszystko na raz i efekt ten sam... A wystarczy dodać do tego alko lub weed i jest nieziemska bania :O Z tego co wiem 4cmc jest polecane jako najlepszy zamiennik mefedronu, zatem coś tu nie gra :/ Myślałem, że tolerka bo od miesiąca zażywanie co drugi dzień to GRUBA przesada, ale to nie to - jeden z moich ziomków ostatni swój raz z białymi wężykami miał na sylwestrze, a czuliśmy wszyscy to samo.
Tak czy inaczej to nie jest to czego oczekuje po krysztale, więc chyba oleje sobie ten kontakt i zamówię sobie coś samemu jakoś pod koniec lutego. Problem z tym, że nie do końca wiem z jakiego sklepu brać i co brać, aby dostać coś w podobie do 3mmc i aby nie dostać chłamu w postaci nieszczęsnych, śmierdzących, usypiających kryształków, nadających się wyłączine do mixów :v
Uwaga! Użytkownik libeson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 5 / 0
może Wy panowie i panie wiecie co to mogło być.

Rzekomo był to mefedron/Mateusz/Mati tak u nas w Kuj-Pom to nazywają. zawsze były to mielone kryształki, lecz ostatnio kolega dostał w formie białego pudru o "kwaśnym zapachu i smaku" taki nie do końca kwaśny ale jedyny przymiotnik jaki przychodzi na myśl to taki chemiczny kwaśno-gorzkawy smak z przewagą kwaśnego.

po standardowej kresce na oko mierzonej 100 mg wyraźne pobudzenie było czuć dopaminowego kopa, pobudzenie, euforia, gadatliwość, empatia. efekt się utrzymywał około 2óch godzin. co jest ciekawe że każda następna kopała równie mocno, nawet bym powiedział że mocniej niż poprzednia.

łącznie zapodałem około 6 kresek peak trzymal od godziny 8 rano do 17 ( byłem po nieprzespanej nocy, na imprezie zjadłem 1,5 dropsa MDMA, i kilka kresek polskiej amfy 50 % mieszanej z kofeina. ) co ciekae ostatnia kreska niby mefa była solidna okolo 250 - 300 mg wystrzelilo mnie tak żę byłem w szoku słowotok, chęć rozmawiania, empatia, euforia.

niepokoilo mnie jedno bezsenność utrzymywała się dośc długo mimo ze nie spalem 24 godziny zasnąłem dopiero o 1 w nocy. ostatnia scieżke zapodalem o 15.\

czy są jakies inne rc występujące w pudrze ?? co to mogło być bo że 4mmc to nei chce mi sie wierzyc
Uwaga! Użytkownik Dysocjant37 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
Zapach i opis wskazuje na oryginal.
  • 110 / 5 / 0
ok a czy inne betaketony lub rc diałające podobnie są w formie pudru ? z tego co wiem to tylko 4mmc robili w pudrze ale mogę się mylić
Uwaga! Użytkownik Dysocjant37 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
trochę mi ten czas działania nie pasuje do mefa
  • 237 / 5 / 0
był nieogar przy wejściu ? ja tylko tak rozróżniam 4mmc... to pierdolniecie na wejściu a zaraz niesamowita euforia :)
  • 732 / 57 / 0
ostatnio nabyłem mefedron, inaczej wyglądał niż zwykle bo kryształki były mniejsze o wiele (średnica ok 2-4mm), są prawie przezroczyste a zawsze były złote, zawsze były twarde aż przy kruszeniu odpryskiwaly a te kruszy się bardzo lekko a po skruszeniu nie są suchym pyłkiem tylko jakby lekko wilgotne.. nie szczypie w nos tak jak zawsze (choć na to biorę poprawkę bo juz mam chyba wypalony nos) i praktycznie nic po tym nie czuje. od sylwestra nie jadłem mefa ale ciągle lecę na apmh. wjebalem prawie grama w ciągu godziny i nic nie czuje.
Opcja ze to wałek odpada wiec zastanawiam się co to może być (podobno nowy sort).
Na mnie nie działa totalnie (może ma wpływ moje ciągi na amph)
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.